Fenerbahçe'de sakatlık şoku! 4 yıldız kadroya alınmadı...

İsa Kethüda
18.05.2024 - 22:45 | Son Güncellenme: 18.05.2024 - 22:55

Son dakika haberleri. Süper Lig'in 37. haftasında yarın Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'de 4 oyuncu kadroya alınmadı. İşte detaylar.

Fenerbahçe'de sakatlık şoku! 4 yıldız kadroya alınmadı...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında yarın akşam şampiyonluğu yakından ilgilendirecek maçta lider Galatasaray'la deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'de sakatlık şoku yaşanıyor.

Cengiz Ünder sakat

Sports Digitale'da yer alan habere göre; Sarı-Lacivertli takımda sakatlıkları bulunan Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci ve İsmail Yüksek'in yanı sıra Serdar Aziz, Galatasaray maç kadrosuna alınmadı.

Rodrigo Becao cezalı 

Ayrıca Mondihome Kayserispor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Rodrigo Becao da derbi mücadelesinde forma giyemeyecek.

Hakem Arda Kardeşler

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbi RAMS Park'ta oynanacak ve müsabaka saat 19.00'da başlayacak. Arda Kardeşler'in yöneteceği karşılaşmada Mehmet Emin Tuğral ve Süleyman Özay yardımcı hakem olarak görev alacak.

Fenerbahçe, Galatasaray'ın 6 puan gerisinde

Ligde oynadığı 36 maçta 29 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 yenilgi alan Fenerbahçe, topladığı 93 puanla lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde ikinci sırada bulunuyor. Süper Lig'in son 2 haftasına girilirken, sarı-lacivertli takım, derbi mücadelesini kazanarak şampiyonluk umutlarını son haftaya taşımaya çalışacak.

Fenerbahçe'nin ligi şampiyon olarak tamamlaması için Galatasaray ve İstanbulspor'u mağlup etmesi, Galatasaray'ın da son hafta Konya deplasmanında kaybetmesi gerekiyor. Galatasaray'a ise şampiyonluk için kalan 2 maçta 1 puan yetecek.

Senin için hazırladığımız haberler