Fenerbahçe'de Sakatlık Şoku! Sevilla Maçında Forma Giyemeyecek...

İsa Kethüda
13.03.2023 - 12:13 | Son Güncellenme: 13.03.2023 - 12:24

Son dakika haberleri... Fenerbahçe forması giyen ve UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Sevilla ile oynanan karşılaşmada sakatlanan Lincoln Henrique'den kötü haber geldi.

Fenerbahçe'de Sakatlık Şoku! Sevilla Maçında Forma Giyemeyecek...

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk karşılaşmasında Sevilla'ya 2-0 mağlup olduğu maçta sakatlanan Lincoln Henrique'den kötü haber geldi. İşte detaylar...

Lincoln Henrique, Sevilla maçında zor

beIN Sports'ta yer alan habere göre; Lincoln Henrique'nin, sakatlığı sebebiyle Sevilla maçında forma giymesinin zor olduğu belirtildi.

Öte yandan, Sarı-lacivertli takımda Ferdi'nin sol bek, Osayi-Samuel'in ise sağ bekte oynama ihtimali bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus suskunluğunu bozdu: "Ayrılığı..."
Habere Git

Bilindiği üzere Lincoln, Sevilla maçının 82. dakikasında sakatlanarak yerini Osayi-Samuel’e bırakmıştı.

Oosterwolde, Batshuayi, Arda sahaya

Hürriyet'te yer alan habere göre ise, ilk maçta kaçırdığı gollerle saç baş yolduran King’in yerine maça Batshuayi ile başlaması beklenen Portekizli teknik adam, sakatlanan Lincoln’ün yerine de Oosterwolde’ye forma verebilir.

Son iki antrenmanda göz dolduran Zajc‘in orta sahada görev alma şansı güçlenirken, ciddi bir form düşüklüğü içindeki İrfan Can Kahveci’nin yerine de Arda’nin oynama ihtimali giderek artıyor. Jesus ayrıca perşembe akşamı, bu sezon deplasmanlarda 30 gol yiyen Sevilla’nın bu zaafından faydalanmayı planlıyor.

İlgini Çekebilir
Orkun Kökçü'den OneLove kararı: "Farklı amaçla kuruldu"
Habere Git

"Taraftar gücü arkamızda"

Avrupa Ligi’nde Rennes gibi güçlü bir takım karşısında 30 dakikada 3-0 dan geri döndüklerini hatırlatan Jesus futbolcularıyla yaptığı toplantıda şu ifadeleri kullandı: “Daha önce başardınız, yine başaracaksınız. Turu geçeceğiz buna hepinizin inanmasını istiyorum. Takım olarak Rennes maçına göre oyun planımızı daha da oturttuk. Perşembe akşamı taraftarın gücü arkanızda olacak. İlk dakikalardan itibaren rakibe baskı kuracak ve Sevilla’yı elemek için gerekli olan skoru alacaksınız.”

Sevilla'da 2 oyuncu sakatlandı

F.Bahçe’nin perşembe günkü rakibi Sevilla, La Liga’da dün Almeria’yı Ocampos ve Lamela’nın golleriyle 2-1 yendi. Ligde üç maçlık galibiyet hasretine son veren kırmızı beyazlı ekip bunu fazla sevinemedi zira 37’de kaleci Bono, 52’de stoper Nianzou sakatlanarak oyundan çıktı.

 Bono’nun sakatlanmasıyla ilk maçta olduğu gibi rövanşta da kaleyi Dmitrovic’in koruması kesinleşti.

İlgini Çekebilir
Aslan'a Mertens'ten kötü haber!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler