Fenerbahçe'de Osayi Samuel Gelecek Sezon da Sağ Bek Oynayacak

Akın Ungan
18.03.2022 - 13:18 | Son Güncellenme: 18.03.2022 - 13:35

Fenerbahçe'de Nazım Sangare'nin sakatlığıyla sağ beke Osayi Samuel geçti. Samuel'in transfer olmaması durumunda gelecek sezon da aynı mevkide oynayacağı kaydedildi.

Fenerbahçe'de Osayi Samuel Gelecek Sezon da Sağ Bek Oynayacak

Spor Toto Süper Lig'de belirlenen hedefin uzağında kalan Fenerbahçe, sakatlıklar ve kadro yetersizliği nedeniyle sezon boyunca sıkıntı yaşadı. Sorunlara çeşitli çözümler üreten Sarı-Lacivertliler, sağ bekteki Nazım Sangare'den boşalan yeri Osayi Samuel ile doldurmaya çalıştı.

İyi oynadı

Nazım Sangare'nin sakatlığı sonrası sağ beke geçen Osayi Samuel, oynadığı maçlarda gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekti. Defansın sağından hücuma gösterdiği katkı beğeni toplarken, hızı ile gerideki boşlukları da kapatması Fenerbahçe taraftarını sevindirdi.

Teklifler var

Fotomaç'ın haberine göre, 2021 yılının Ocak ayında Championship'de Queens Park Rangers takımından 508 bin Euro bonservis bedeli ile Fenerbahçe kadrosuna dahil edilen Bright Osayi-Samuel için İngiliz kulüplerden transfer teklifleri geldiği kaydedildi.

Yönetim ve teknik heyetten tam not aldı

Haberde yer alan bilgilere göre, Osayi Samuel, gösterdiği performans ile Fenerbahçe yönetimi ve teknik heyetten tam not aldı. Ali Koç'un Osayi'ye gelen teklifleri ise geri çevirdiği belirtildi.

İlgini Çekebilir
VİDEO - İmza töreninde güldüren olay! Ali Koç genç kadına "Kimsin sen?" diye sordu...
Habere Git

Geleceği netleşti

Asıl mevkisi sağ kanat olan Osayi Samuel, Queens Park Rangers'tan Fenerbahçe'ye bu tip bir oyuncu olarak gelmişti. Hızı ve adam eksiltme özelliği olan futbolcu, sağ bekteki performansı ile dikkat çekerken, Fenerbahçe Nijeryalı hakkında kararını verdi. Osayi Samuel'in gelecek sezon da sağ bekte görevlendirileceği öğrenildi.

2 gol, 3 asistlik katkı

Bu sezon Sarı-Lacivertli forma ile 36 karşılaşmada görev alan Osayi Samuel, 2 kez gol sevinci yaşarken, 3 defa da takım arkadaşlarına son pası veren isim oldu. Genç oyuncu çıktığı maçlarda 4 sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler