Fenerbahçe'de santrfor operasyonu! İşte Mourinho'nun ikinci forveti

Akın Ungan
02.06.2024 - 10:16 | Son Güncellenme: 02.06.2024 - 10:27

Teknik direktör Jose Mourinho ile anlaşan Fenerbahçe santrfor transferinde harekete geçti. Mourinho, Romelu Lukaku'nun ardından Sardar Azmoun'u istedi.

Fenerbahçe'de santrfor operasyonu! İşte Mourinho'nun ikinci forveti

Trendyol Süper Lig'de 2023/24 sezonunu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe gelecek sezon planlamasına başladı. Teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını ayıran Sarı-Lacivertliler, dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho ile anlaşma sağladı. Portekizli hocanın transferini istediği isimler belli oldu.

Mourinho Sardar Azmoun'u istiyor

Fotomaç'ın Alman basınından aktardığı habere göre Jose Mourinho, Romelu Lukaku'nun ardından Sardar Azmoun'u talep etti. Mourinho'nun son olarak çalıştırdığı Roma'da kiralık olarak forma giyen İranlı santrfor, sezonun sona ermesiyle bonservisini elinde bulunduran kulüp Bayer Leverkusen'e döndü.

Leverkusen'in istediği bonservis ortaya çıktı

Bild'in haberine göre Bayer Leverkusen, Sardar Azmoun'un bonservisini belirledi. Bundesliga şampiyonu, 29 yaşındaki forvet için 12 milyon Euro talep etti.

İlgini Çekebilir
Mourinho'dan Bellingham'a: "Fenerbahçe'ye geliyorsun"
Habere Git

Azmoun'un performansı

Mourinho'nun sezon başında Roma'ya transfer ettiği Sardar Azmoun bu sezon 29 karşılaşmada görev alırken 3 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

"Fenerbahçe'yi çok seviyorum"

Sardar Azmoun, daha önce yaptığı bir açıklamada Fenerbahçe'yi sevdiğini söylemişti. İranlı futbolcu, "Fenerbahçe’yi çok seviyorum. Real Madrid’i de çok seviyorum ama bu sevgi başka anlamda bir sevgi. Real Madrid’i sevmem başka bir İspanyol takımında oynamayacağım anlamına gelmez. Kariyerim için en iyi olanı yapmak zorundayım. En iyi motivasyona sahip olacağım bir yerde olmam gerek. Fenerbahçe’de, Galatasaray’da, Beşiktaş’ta oynamayı her futbolcu ister" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler