Fenerbahçe’de şaşırtan iddia: “Maça çıkmak istemedi, ayrılabilir!”

08.05.2021 - 17:08 | Son Güncellenme: 08.05.2021 - 17:12

Yunan medyası, Fenerbahçe Beko Başantrenörü Igor Kokoskov ile sarı-lacivertli yönetim arasında anlaşmazlık olduğunu ifade ederken çarpıcı iddialarda bulundu.

 Fenerbahçe’de şaşırtan iddia: “Maça çıkmak istemedi, ayrılabilir!”

AJANSSPOR-HABER

CSKA Moskova’ya elenerek EuroLeague’de Final-Four hedefinden uzak kalan Fenerbahçe Beko’da, başantrenör Igor Kokoskov’un geleceği tartışılmaya başlandı. Bu konuda son haber, Yunan basınından geldi. SDNA'nın iddiasına göre, Sırp çalıştırıcı ile yola devam edilip edilmeyeceği belli değil. 

'Gherardini - Kokoskov ikilisinin arası bozuk'

Haberde, Fenerbahçe yönetiminin birkaç hafta öncesine kadar Kokoskov'a yönelik olumlu bakış açısına sahip olduğu, fakat bunun CSKA Moskova serisiyle beraber değiştiği öne sürüldü. Özellikle genel menajer Maurizio Gherrardini ile Sırp çalıştırıcı arasında soğuk rüzgarlar estiği ifade edildi. 

'CSKA Moskova maçına bilerek çıkmadı' iddiası

Yunanların en çarpıcı iddiası ise, Covid-19'a yakalandığı için CSKA Moskova deplasmanında takımının başında olamayan Igor Kokoskov'un, seri 2-0 olduktan sonra iyileştiği halde İstanbul’daki 3. maça çıkmak istemediği yönünde. Bilindiği gibi bu karşılaşmada sarı-lacivertlilerin başında yardımcı antrenör Erdem Can yer almıştı.

Kalırsa önümüzdeki sezon 1.5 milyon Euro alacak

Kokoskov'un NBA'den aldığı tazminat nedeniyle Avrupa'da Fenerbahçe ile ilk sezonunda tam ücret almadığı belirtiliyor. Bu yüzden sarı-lacivertlilerin yeni sezonda ise 1.5 milyon Euro'yu bulacak maaşı nedeniyle de kendisiyle yola devam etmeye sıcak bakmadığı vurgulanıyor. 

Fenerbahçe CSKA'dan sonra Efes'e de kaybetti

Fenerbahçe Beko, EuroLeague’in ardından dün ING Basketbol Süper Ligi’nde de Anadolu Efes’e yenilerek, play-off’a 2. sırada girme şansını zora sokmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler