Fenerbahçe'de Serdar Aziz ve Emre Mor takasla gidiyor, yeni sol bek geliyor

27.08.2024 - 12:20 | Son Güncellenme: 27.08.2024 - 12:28

Yıldız futbolcusu Ferdi Kadıoğlu'nun Premier Ligi ekibi Brighton ile anlaşmasının ardından sol bek için transfer arayışlarına başlayan Fenerbahçe, Süper Lig'den bir ismi de gündemine aldı

Fenerbahçe'de Serdar Aziz ve Emre Mor takasla gidiyor, yeni sol bek geliyor

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferi sonrası sol beke takviye yapacak. Sarı lacivertlilerin listesinde yurt dışından birçok ismin yanı sıra Süper Lig'den de bir isim yer alıyor.

Mourinho, hem sol bek hem stoper oynayabilecek futbolcu istiyor

Lacivertliler'in teknik direktörü Jose Mourinho, Ferdi’nin satışı sonrası hem sol bek hem de stoperde görev yapabilecek bir oyuncu istedi.

Yasin Özcan için yeni hamle

Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe daha öncede gündemine gelen Kasımpaşa'nın genç futbolcusu Yasin Özcan için yeniden harekete geçebilir.

Kadrodaki yerli oyuncu sayısını korumayı planlayan Fenerbahçe’nin bu nedenle 18 yaşındaki savunmacıya yöneldiği kaydedildi.

Serdar Aziz ve Emre Mor takası

Sarı-Lacivertliler, bu transferde takas seçeneğini de kullanmayı umuyor. Kadroda düşünülmeyen isimlerden Serdar Aziz ve Emre Mor’un yanı sıra altyapıdan 1 ya da 2 isim kiralık olarak Lacivert-Beyazlılar’a önerilebilir.

18 yaşında 63 resmi maça çıktı

Kasımpaşa ile 2029'a kadar sözleşmesi bulunan Yasin Özcan, henüz 18 yaşında olmasına rağmen İstanbul ekibinin formasıyla 63 resmi maça çıktı. Genç yıldız adayı bu karşılaşmalarda 5 gol atıp, 2 asist yaptı. Yasin Özcan'ın güncel piyasa değeri 4,5 milyon euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler