Sinan Gümüş, Başakşehir'e transfer olmak üzere...

Orhan Gülek
03.09.2021 - 19:32 | Son Güncellenme: 03.09.2021 - 19:37

Son dakika transfer haberleri... Sinan Gümüş, Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'e transfer olmak üzere. İşte detaylar...

Sinan Gümüş, Başakşehir'e transfer olmak üzere...

AJANSSPOR - ÖZEL

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın kadroda düşünmediği Sinan Gümüş, takımdan ayrılıyor.  Fenerbahçe ile görüşmelerini sürdüren Başakşehir yönetimi, Sinan Gümüş'ün bonservisini almak istiyor. 

Başakşehir'den Sinan Gümüş'e 2 yıllık kontrat 

İstanbul ekibi, Sinan Gümüş'ü 2 yıllık kontrat üzerinden kadrosuna katmaya istiyor. Anlaşmanın kısa sürede tamamlanması ve Sinan Gümüş'ün Başakşehir ile resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Fenerbahçe'de kriz çıkmıştı

Fenerbahçe'de Sinan Gümüş, sarı-lacivertlilerden ayrılmak için 2 sene boyunca kazanacağı tüm parayı peşin olarak almak istediği iddia ediliyor.

Ali Koç: "Maaşının iki misli paralar talep etti"

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, Haber Global'e verdiği röportajda; "Bir oyuncu için iyi bir bonservis aldık ama gitmem diye tutturdu. Biz sakin şekilde telkinlerde bulunduk, 'Kalacağım' dedi. Maaşının iki misli paralar talep etti. Herhalde bir yere gidecek. Bize sorun yaratana biz de sorun yaratırız" sözleriyle işaret ettiği futbolcu ortaya çıktı.

Sinan Gümüş'ün Fenerbahçe performansı

Kariyerinde Stuttgart, Galatasaray, Genoa, Antalyaspor, Fenerbahçe takımları bulunan 27 yaşındaki kanat oyuncusu geçen sezon 8'i ilk 11, 22 maçta oynadı ve 4 gol, 1 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler