Fenerbahçe’de şok rapor: Mesut Özil’e uyarı, Jose Sosa ve Ozan Tufan’a kapı!

Eren Tuncay
01.08.2021 - 12:41 | Son Güncellenme: 02.08.2021 - 00:00

Fenerbahçe'de Vitor Pereira; Mesut Özil, Caner Erkin, Bright Osayi-Samuel ve Serdar Dursun’a performanslarından memnun olmadığını iletti. Aralarında Jose Sosa, Ozan Tufan, Sinan Gümüş’ün de aralarında bulunduğu 6 futbolcunun gönderilmesini istedi.

Fenerbahçe’de şok rapor: Mesut Özil’e uyarı, Jose Sosa ve Ozan Tufan’a kapı!

Aygün ÖZİPEK -AJANSSPOR

Başkan Ali Koç’un Yüksek Divan Kurulu Toplantısında kongre üyelerine bahsettiği Vitor Pereira’nın yönetime verdiği raporun detayları ortaya çıktı. Pereira yönetime takımda şu an düşünmediği 6 ismi bildirirken, 4 bölgeye acil takviye istedi.

Stoper, sol kanat bek, bir santrafor, bir joker istedi

Fenerbahçe’nin teknik patronu, özellikle bir stoper, bir sol kanat bek, bir santraforun acil olarak takıma alınmasını istedi. Pereria’nın istediği dördüncü oyuncu ise iki kanatta da oynayabilecek bir ’joker’ oldu.

4 futbolcuya uyarı

Vitor Perreira, takıma büyük umutlarla gelen dünya yıldızı Mesut Özil başta olmak üzere Caner Erkin, Bright Osayi-Samuel ve Serdar Dursun’un hazırlık maçlarında ortaya koydukları performanslarından memnun olmadığını futbolculara tek tek iletti. Fenerbahçe teknik direktörü, oyunculardan takıma daha çok katkı yapmalarını istedi. Öte yandan raporun sunulmasından sonra dün akşam oynanan maçta Serdar Dursun attığı 2 golle öne çıktı.

6 futbolcunun daha bileti kesildi

Pereira, daha önce takımdan Diego Perotti, Mame Thiam, Sadık Çiftpınar, Kemal Ademi, Oğuz Kağan Güçtekin, Barış Alıcı, İsmail Yüksek, Melih Bostan, Emir Miray Köksal ve Murat Sağlam’ı kadro dışı bırakmıştı.

Şimdi ise yönetime verdiği raporda ise 6 futbolcunun daha biletini kesti. Bunların başında Jose Sosa, Ozan Tufan, Sinan Gümüş, Zanka, Nebil Dirar ve Mauricio Lemos bulunuyor. Pereira yönetime verdiği isimler üzerine futbolcuların menajerleri İstanbul’a çağrıldı ve takımdan ayrılmaları yönünde görüşmeler resmen başlatıldı.  

Kadroda düşünülmeyen isimlere teklif yok

Fenerbahçe yönetimi en çok zorlayacak olan konuların başında ise Atilla Szallai ve Altay Bayındır harici hiçbir futbolcuya resmi teklif gelmemesi. Yönetimi bu konuda sıkıntılı bir süreç bekliyor. Kadroda bulunan ama kulübe büyük yük getiren isimlerin elden çıkartılması için yoğun çaba sarf ediliyor.

Pereira takımın durumunu iyi buluyor

Vitor Pereira, yönetime ayrıca rakiplere oranla takımın çok daha iyi durumda olduğunu belirterek “Oturmuş bir kadromuz var. Lige hazır olarak gireceğiz. Ama yeni isimler en kısa sürede takıma katılmalı” ifadesini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler