Fenerbahçe'de sol beke yeni aday

Salim Manav
27.05.2021 - 14:39 | Son Güncellenme: 27.05.2021 - 14:42

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Sol bek pozisyonu için arayışlarını sürdüren sarı lacivertliler listesine Kasımpaşa'dan Çağtay Kurukalıp'ı ekledi. Fenerbahçe - Çağtay Kurukalıp transferinde son durum...

Fenerbahçe'de sol beke yeni aday

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe’de teknik direktör belirsizliği sürerken yeni sezon transfer çalışmaları da yapılıyor. Sarı lacivertli takımda geride bıraktığımız sezonda performansı ile beklentilerin altında kalan Filip Novak’ın takımdan ayrılma ihtimali bulunuyor.

Caner Erkin’in arkasında kalan ve ilk 11’de çok fazla forma şansı bulamayan tecrübeli oyuncunun Haziran 2023’e kadar sözleşmesi bulunuyor. 30 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe’den ayrılması halinde sol beke transfer yapılacak. Novak sarı lacivertlilerde 18 maça çıkarken 1 gol atma başarısı gösterdi.

Fenerbahçe’nin listesinde Kasımpaşa’da forma giyen Çağtay Kurukalıp bulunuyor. 30 Haziran’da sözleşmesi bitecek olan genç oyuncunun bedeli 50 bin Euro. Sarı lacivertlilerin 19 yaşındaki futbolcu için ilerleyen günlerde resmi görüşmelere başlayacağı belirtiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler