Fenerbahçe'de Kupa Finali Sonrası Başta Jorge Jesus Olmak Üzere Yaprak Dökümü Yaşanacak

Burak Alaca
09.06.2023 - 15:37 | Son Güncellenme: 09.06.2023 - 22:43

Fenerbahçe'de Medipol Başakşehir ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinin ardından başta teknik direktör Jorge Jesus olmak üzere birçok isimle yollar ayrılacak.

Fenerbahçe'de Kupa Finali Sonrası Başta Jorge Jesus Olmak Üzere Yaprak Dökümü Yaşanacak

Yılmaz Dirim-AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk umutlarını bir sezon daha erteleyen Fenerbahçe'de yönetim köklü değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. 11 Haziran'da Medipol Başakşehir karşısında oynanancak Ziraat Türkiye Kupası finalinin ardından Sarı-Lacivertliler takımdaki birçok isme veda edecek.

Fenerbahçe'de ilk yolcu Jorge Jesus

Fenerbahçe yönetimi Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile yola devam etmeyecek. Takımın kupa finalinde Medipol Başakşehir'e karşı oynayacağı maçın ardından sonuç ne olursa olsun 68 yaşındaki çalıştırıcı ve ekibine teşekkür edilip bir sezonun ardından yollar ayrılacak.

Jesus'un yeni rotası Suudi Arabistan

Suudi Arabistan basınındaki haberlere göre Jorge Jesus, Suudi Arabistan Milli Takımı'nda Fransız teknik direktör Herve Renard'tan boşalan koltuğun yeni sahibi olacak. Arriyadiyah paylaştığı haberde Portekizli teknik direktörün Suudiler'le 3 yıllık sözleşme imzalayacağını iddia etti.

İlgini Çekebilir
Montella'dan Fenerbahçe iddialarına yanıt!
Habere Git

Valencia "Kral" gibi veda ediyor

Fenerbahçe'de flaş bir sezon geçiren ve Süper Ligi 29 golle gol kralı olarak tamamalyan Ekvadorlu golcü Enner Valencia da kariyerine Sarı-Lacivertli ekip ile devam etmeyecek. Brezilya basınından Globo Esporte'nin haberine 34 yaşındaki golcü gelecek sezon için Brezilya Serie A ekibi Internacional ile anlaşma sağladı.

Yönetim taviz vermeyecek

34 yaşındaki Valencia'nın uzun vadeli kontrat talebine sıcak bakmayan Fenerbahçe yönetimi, takımdan ayrılma ihtimali olan diğer oyunculara da tolerans göstermeyecek. Sarı-Lacivertliler yapacakları ilk teklife sıcak bakmayacak oyunculara taviz vermeden yolları ayıracak.

Çok sayıda isimle yollar ayrılmaya çalışılacak

Fenerbahçe bu sezon beklentilerin altında kalan; Willan Arao, Gustova Henrique, Joshua King, Serdar Dursun, Jayden Oosterwolde gibi isimlerle yolları ayrımaya çalışacak. Kiralık olarak forma giyen Ezgjan Alioski kulübü Al Hilal'e dönecek.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, ünlü yıldızı elinden kaçırdı! Bedavaya imza attı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler