Fenerbahçe'de stoper rotası değişti! Çağlar Söyüncü ve Serdar Saatçı...

Özgür Koç
19.12.2023 - 14:01 | Son Güncellenme: 19.12.2023 - 14:11

Devre arasında stoper bölgesine takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü ile Serdar Saatçı için yapılan görüşmelerde istediği sonucu alamayınca rotasını yabancı isimlere çevirdi.

Fenerbahçe'de stoper rotası değişti! Çağlar Söyüncü ve Serdar Saatçı...

Özellikle Süper Lig’de şampiyonluk özlemine noktalamak için yıldız isimlerden oluşan bir kadro kuran Fenerbahçe, ikinci devrede herhangi bir sürpriz yaşamamak adına işi sıkı tutmak istiyor.

Stoper takviyesi yapılacak

Savunmada üst üste yaşanan sakatlıkların ardından önce Djiku’nun, ardından da Serdar Aziz’in dönüşü ile Teknik Direktör İsmail Kartal’ın defans bölgesinde eli güçlendi. Buna rağmen sarı-lacivertli yönetimin devre arasında stoper takviyesi yapmak istediği öğrenildi.

Çağlar ve Serdar'ın transferi zor

Milliyet'te yer alan habere göre; defans için Atletico Madrid’den Çağlar Söyüncü, Braga’dan da Serdar Saatçı öncelikli hedef olarak öne çıkarken, iki oyuncunun da transferinin zor olduğu ortaya çıktı.

Çağlar daha fazla şans bulacak

Çağlar ilk yarıda istediği süreleri alamasa da İspanyol ekibin hocası Simeone’nin milli futbolcunun özellikle idman performansından memnun olduğu ve ikinci devrede ona daha fazla şans vereceği bildirildi. 

Braga, Serdar'ı bırakmaya yanaşmıyor

20 yaşındaki savunmacı Serdar Saatçı ise şu ana kadar Portekiz temsilcisinde ligde 8, Avrupa’da da 3 maçta görev yaparken, performansıyla göz doldurdu. Bu yüzden Braga’nın onu bırakmaya çok fazla yanaşmadığı öğrenildi.

Fenerbahçe rotasını yabancıya çevirdi

Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe Yönetimi yabancı isimlere yönelecek. İsmail Kartal ile ilerleyen günlerde bir transfer zirvesi yapması beklenen idarecilerin, gelen rapora göre birçok oyuncu ile masaya oturacağı bildirildi.

Senin için hazırladığımız haberler