Fenerbahçe, Giannis Michailidis’i transfer gündemine aldı

10.11.2021 - 17:11 | Son Güncellenme: 10.11.2021 - 18:28

Fenerbahçe, İngiliz ve İspanyol kulüplerine transferi gündemde olan Attila Szalai’nin ayrılması durumunda PAOK’tan Yunan Giannis Michailidis’i listeye aldı.

Fenerbahçe, Giannis Michailidis’i transfer gündemine aldı

AJANSSPOR-HABER

Bugünlerde Fenerbahçe'nin gündemindeki en önemli madde Vitor Pereira'nın takımda kalıp kalmayacağı. Başkan Ali Koç'un yarın düzenleyeceği basın toplantısı bu konudaki soru işaretlerini giderecek.   

Szalai transferi yol haritasını belirleyecek

Sarı-lacivertlilerde bir taraftan da transfer çalışmaları devam ediyor. Özellikle Attila Szalai'nin takımdan ayrılma ihtimali savunmada kendisine alternatif arayışlarını hızlandırdı. Transferde adı Chelsea ve Atletico Madrid gibi kulüplerle anılan Macar futbolcu giderse yeri hemen doldurulacak. 

Fenerbahçe'nin hedefi Michailidis

Fotomaç'ın haberine göre Fenerbahçe yeni stoper adayını Yunanistan'da buldu. Sarı-lacivertliler, PAOK'ta forma giyen Giannis Michailidis için harekete geçti. Geçen yıl da transferi konuşulan 21 yaşındaki futbolcu ile anlaşma sağlandı. 

Pelkas'ın eski takım arkadaşı

Yunan stoperin Luiz Gustavo, Dimitris Pelkas ve Kemal Ademi'nin menajerliğini yapan şirketin futbolcusu olması da bu transferin gerçekleşme olasılığını artırıyor. Yunanistan Milli Takımı'nda forma giyen Michailidis aynı zamanda vatandaşı Pelkas'ın PAOK'tan takım arkadaşı. 

Genç ve gelecek vadediyor

Bu sezon Yunanistan Ligi'nde 8 maçta oynayan Michailidis 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Avrupa Konferans Ligi'nde ise 4 maçta boy gösterdi. Yunan stoper 21 yaşında oluşu ve gelecek vadetmesi nedeniyle de sarı-lacivertlilerin son dönemdeki transfer politikasına uygun bir isim olarak dikkat çekiyor.

Senin için hazırladığımız haberler