Fenerbahçe'de Szalai ve Osayi-Samuel alkış topladı!

10.02.2021 - 00:43 | Son Güncellenme: 10.02.2021 - 10:00

Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde Başakşehir’e elenmesine rağmen, yeni transferler Attila Szalai ve Bright Osayi-Samuel mücadeleleri ile göz doldurdu! İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Szalai ve Osayi-Samuel alkış topladı!

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde Başakşehir’e elenmesine karşın, Attila Szalai ve Bright Osayi Samuel mücadeleleri ile beğeni aldı.

Ara transfer döneminde Fenerbahçe'ye gelen Attila Szalai, takıma katkısı ile her maç alkış alıyor. Kupadaki Başakşehir maçında da sahada basmadık yer bırakmayan Macar stoper, savunmada, orta sahada ve ileride arkadaşlarına uzun paslar verirken, duran toplarda ise gol aradı. Çok efor sarf eden genç stoper karşılaşmanın en iyileri arasında yer aldı.

İkinci yarıda Mame Thiam’ın yerine oyuna giren yeni transferlerden Bright Osayi Samuel’de, kanatta ve orta sahada takım arkadaşlarına attığı paslar ile pozisyon yaratmaya çalışması ve mücadelesi ile sarı lacivertlilerde alkış alan oyunculardandı.

Fenerbahçe taraftarı, sosyal medya üzerinden Szalai ve Osayi Samuel’den övgü dolu sözler ile bahsetti.

Altay Bayındır’ın dinlendirildiği maçta kaleye geçen Harun Tekin, yediği iki golde de yaptığı hatalar ile Fenerbahçe’nin en çok eleştirilen oyuncusu oldu.

Senin için hazırladığımız haberler