Fenerbahçe'de Tolga Ciğerci şoku!

14.12.2020 - 14:13 | Son Güncellenme: 14.12.2020 - 14:13

Galatasaray ve Beşiktaş ile şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de Ziraat Türkiye Kupası öncesinde Tolga Ciğerci'den kötü bir haber geldi. Tolga Ciğerci'nin sakatlığı nedeniyle kaç hafta oynayamayacağı belli oldu.

Fenerbahçe'de Tolga Ciğerci şoku!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe’ye Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda Çarşamba günü karşılaşacağı Karacabey Belediyespor maçı öncesi Tolga Ciğerci’den kötü haber geldi. Tolga Ciğerci, kaç hafta sahalardan uzak kalacak? Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'den Tolga Ciğerci açıklaması

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Oyuncumuz Tolga Ciğerci’nin Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde çekilen MR 'ında sağ üst arka adalesinde 2. derece yırtık tespit edildi. Oyuncumuzun tedavisine başlandı” ifadeleri kullanıldı.

Tolga Ciğerci 2-3 hafta forma giyemeyecek

Tecrübeli futbolcunun en az 2-3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Tolga Ciğerci Ekim ayında da adalesindeki 2. derece yırtık nedeniyle takımdan uzak kalmıştı.

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan isimler

Fenerbahçe’de Mbwana Samatta, Mauricio Lemos’un da sakatlıkları bulunuyor. Tedavi sürecini tamamlamak üzere olan Diego Perotti ve Enner Valencia ise salon çalışmaları yaparken sakatlığını atlatan Kemal Ademi ise takımla çalışmalara başladı.

Senin için hazırladığımız haberler