Fenerbahçe'de toplantı zamanı! Transfer...

26.01.2020 - 12:48 | Son Güncellenme: 26.01.2020 - 09:50

Fenerbahçe'de toplantı zamanı! Transfer...

Süper Lig’de zirve mücadelesi veren Fenerbahçe, camiaya beklediği şampiyonluğu tattırmak istiyor. Sarı-lacivertlilerde önümüzde hafta içinde Başkan Ali Koç önderliğinde bir toplantı yapılacak. Fenerbahçe transfer yapacak mı? Sportif Direktör meselesinde son durum ne? Detaylar haberde…

Fenerbahçe’de toplantı zamanı

Gerçekleştirilecek toplantıda, gündemin yanı sıra takım içinde şans bulamayacak bazı isimlerle ilgili son durum masaya yatırılacak.

Toplantı ne zaman yapılacak

Toplantının yarın (pazartesi) günü ya da Salı günü yapılması planlanıyor. Toplantı sonrası gelecek adına da yol haritası çizilecek.

Sportif Direktör meselesi çözüme kavuşmadı

Damien Comolli ile yolların ayrılmasının ardından Fenerbahçe yönetiminin yeni bir sportif direktörü göreve getirip getirmeyeceği de merak konusu oldu.

Emre Belözoğlu’nun adı geçiyor ama…

Ancak; yönetim henüz bu konuda bir karar vermedi. Sportif Direktörlük için adı geçen Emre Belözoğlu ile ilgili herhangi bir karar verilmediği öğrenildi.

Sol bek transferi için harekete geçilecek

Bu arada Fenerbahçe’nin transferdeki önceliğinin sol bek mevkisi olduğu ve bu transferin gerçekleşmesi için bazı isimlerle yolların ayrılması sonrası resmi adım atılacağı konuşuluyor. (AJANSSPOR DETAY HABER)

Senin için hazırladığımız haberler