Fenerbahçe'de transfer harekatı! Bambaşka bir kadro...

27.12.2018 - 08:24 | Son Güncellenme: 27.12.2018 - 11:24

Fenerbahçe'de transfer harekatı! Bambaşka bir kadro...

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısında beklentilerin altında kalan Fenerbahçe, ligin ikinci yarısında ise bambaşka bir görüntüyle futbolseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yanal, sınıf atlatacağına inanıyor

Her fırsatta, "Sezonun ikinci yarısında keyif veren, zirvede yer alan bir Fenerbahçe olacak” diyen Ersun Yanal; Fabregas, Tolgay Arslan, Burak Yılmaz ve Douglas transferlerinin takıma sınıf atlatacağına inanıyor.

Transfer için kolları sıvadılar

Fenerbahçe, tarihinin en kötü ilk yarı performansının ardından kapsamlı bir transfer operasyonu için kolları sıvadı.

"İstatistikleri biz belirleyeceğiz" demişti

Ligde Erzurum ve Antalya ile berabere kalıp henüz galibiyet sevinci yaşayamayan Ersun Yanal, buna rağmen her açıklamasında, “Sezonun ikinci yarısında taraftara keyif veren bir Fenerbahçe olacak. İkinci yarının zirvesinde yer alacağız, istatistikleri biz belirleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Transferler önemli etki edecek

Yanal, verdiği bu sözü tutmak için transferde ince eleyip sık dokuyor. Yanal’ın, yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde; ligi bilen ve uyum sorunu yaşamayacak olan Burak Yılmaz, Tolgay Arslan ve Douglas’ın yanı sıra İspanyol süper yıldız Fabregas’ın alınması halinde takımın sınıf atlayacağı görüşünü dile getirdiği öğrenildi.

Şampiyonluk omurgası...

Deneyimli teknik adam, bu 4 futbolcunun, sezonun ikinci yarısındaki çıkışın mimarı olmakla kalmayıp, önümüzdeki sezonun şampiyonluk kadrosunun da omurgasını oluşturacağını düşünüyor. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler