Jorge Jesus istedi, Ali Koç devreye girdi! Fenerbahçe'nin Transfer Listesi

Ali Bozkurt
26.12.2022 - 10:20 | Son Güncellenme: 26.12.2022 - 10:42

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de devre arası transfer harekatı sürüyor. Sarı-Lacivertliler, listeye Samet Akaydın, Antonio Dias, Wlodarczyk ve Aboubakar'ı aldı. Detaylar...

Jorge Jesus istedi, Ali Koç devreye girdi! Fenerbahçe'nin Transfer Listesi

AJANSSPOR HABER

Devre arasında transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, takıma takviye yapacağı bölgeleri belirledi. Sarı-Lacivertliler listesine aldığı oyuncularla görüşmeleri sürdürürken öne çıkan isimler belli oldu. 12 Ocak’ta açılacak olan devre arası transfer dönemi için Fenerbahçe ’de çalışmalar erken başladı. Detaylar...

Fenerbahçe'de ilk hedef Samet Akaydın

Transferde önceliğini savunma transferine veren Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Samet Akaydın için görüşmelere devam ediyor. Milliyet'te yer alan habere göre, Sarı-Lacivertliler’de ilk imzanın Adana Demirspor’un Milli stoperi Samet Akaydın’dan gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. Başkanlar düzeyinde transfer görüşmeleri son derece olumlu ilerliyor.

Altay Bayındır şoku yaşanıyor

Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kaleci Altay Bayındır ile henüz anlaşma sağlanamadı. Sarı-Lacivertliler,  maaş konusunda anlaşamadığı Bayındır için yeni teklif hazırlarken Serie A ekibi Inter ile görüşme yapan milli kaleci İtalyan ekibinde 11'de oynama şartı koymak istediği iddia edildi.

İlgini Çekebilir
7 maddede Trabzonspor'un Fenerbahçe zaferi!
Habere Git

21'lik sol bek listede

Fenerbahçe, Brezilya ekibi Atletico Minerio'nun 21 yaşındaki sol beki Rubenis Antonio Dias'i kadrosuna katmak için harekete geçtiği öğrenildi. Sene sonunda sözleşmesi sona erecek oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Sarı-Lacivertlilerin ilk amacı devre arasında transferi sonlandırmak. Milliyet'te yer alan haberin detaylarına göre, Fenerbahçe'nin futbolcunun menajeri ile temasa geçtiği ve olumlu bir görüşme yaptığı kaydedildi.

Avrupa'da oynamaya sıcak bakıyor

Fenerbahçe'nin transfer teklifinden sonra Avrupa'da oynamaya sıcak bakan Rubens ile anlaşma durumu olması halinde kulübü ile de bonservis pazarlığı yapılacak. Kanarya, ilk hedef olarak devre arası çözmek isterken olası yüksek bonserviste ise Brezilyalı sol bek ile anlaşma yaparak sene sonunda transferi bitirecek. Rubens, bu sezon 43 maça çıkarken 1 gol, 1 asistle oynadı. 

Fenerbahçe'ye ''Yeni Lewandowski''

Golcü oyuncu transferi yapmak isteten Fenerbahçe'de gündeme 'Yeni Lewandowski' olarak anılan genç golcü oyuncu geldi. Polonya basınında çıkan haberlere göre, Gornik Zabrze'de forma giyen 19 yaşındaki Szymon Wlodarczyk Fenerbahçe'nin radarına girmiş durumda. Genç oyuncu için henüz somut bir gelişme yaşanmadı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor maçında Fenerbahçe'nin yüzünü güldüren tek gelişme!
Habere Git

Diğer hedef Vincent Aboubakar

Hücum transferine yoğunlaşan Fenerbahçe, eski Beşiktaşlı golcü oyuncu  Vincent Aboubakar'ı kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Sarı-Lacivertliler golcü oyuncuyu transfer etmek için kulübü Al-Nassr ile görüşmelere devam ediyor. Gelen iddialara göre Sarı-Lacivertliler, oyuncu cephesiyle prensip anlaşmasına vardı.

Aboubakar, kiralık gelebilir

Suudi Arabistan ekibinin transfer listesinde yer alan dünya yıldızı  Cristiano Ronaldo'nun imza atma aşmasında olması nedeniyle Aboubakar’ın takımdan ayrılacağı iddialarını güçlendirdi. Ronaldo transferi sonrası yedeklere düşeceği düşünülen Aboubakar’ın gidişine onay verilecek. Fenerbahçe ise tecrübeli golcü oyuncuyu ilk hedef olarak kiralık kadrosuna katmak istiyor. Sarı-Lacivertliler tecrübeli oyuncuyu, belli sayıda maç sayısına ulaştıktan sonra aktif hale gelecek satın alma opsiyonuyla kiralamak için görüşmeleri sürdürüyor. Ancak Al-Nassr’ın uygun bir bedel talep etmesi halinde Aboubakar’ın bonservisi de alınabilir.

 

Senin için hazırladığımız haberler