Fenerbahçe'de Cristian Pavon ve Francisco Ortega Transfer Gündeminde

Akın Ungan
13.03.2022 - 13:22 | Son Güncellenme: 13.03.2022 - 14:22

Fenerbahçe, Boca Juniors'dan sol kanat Cristian Pavon ve Velez Sarsfield'tan sol bek Francisco Ortega'yı transfer gündemine aldı. İşte transfer detayları...

Fenerbahçe'de Cristian Pavon ve Francisco Ortega Transfer Gündeminde

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon belirlenen hedefin altında kalan Fenerbahçe, ikincilik için mücadelesini sürdürürken, gelecek sezonun kadro planlamasını yapmaya da devam ediyor. 2022/23 sezonuna iyi başlayarak, mutlu sona ulaşmak isteyen Sarı-Lacivertliler, transfer çalışmalarıyla, takımı güçlendirecek adımlar atmak istiyor.

İki Arjantinli radarda

Bu sezon özellikle sol bek pozisyonunda Filip Novak'ın sakatlıkları nedeniyle eksik kalan Fenerbahçe, bölgeye bir transfer gerçekleştirmek istiyor. Sarı-Lacivertliler, kanata da yeni bir futbolcunun katılması için çalışma yapıyor. A Spor'un haberine göre bu iki pozisyon için iki Arjantinli Kanarya'nın radarına girdi.

Sağ kanada Pavon!

Fenerbahçe, sağ kanat için Boca Juniors'da forma giyen 26 şaşındaki Cristian Pavon için girişimlere başladı. Sezon sonu kulübü ile sözleşmesi sona erecek olan futbolcuya, menajeri aracılığıyla imza parası teklif edildi.

Bekte Ortega sesleri!

Sarı-Lacivertliler, Filip Novak'ın sakatlıkları nedeniyle zaman zaman Ferdi Kadıoğlu'nu da oynatmak zorunda kaldığı sol bek mevkiine Arjantinli oyuncu Francisco Ortega'yı düşünüyor. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın da onay verdiği 22 yaşındaki oyuncu, Velez Sarsfield takımı ile görüşmeyelere başlayacak.

Cristian Pavon kimdir?

21 Ocak 1996 doğumlu Cristian Pavon, futbola ülkesi Arjantin'in CA Talleres takımında başladı. Boca Juniors ile 9 Temmuz 2014'te sözleşme imzalayan oyuncu, CA Colón ve ABD'nin Los Angeles takımlarına kiralandı. 2020 yılında piyasa değerinin yaklaşık 15 milyon Euro olduğu kaydedilen Pavon'un şu anki değerinin ise 8,50 milyon olduğu düşünülüyor.

İlgini Çekebilir
"Kerem Aktürkoğlu'nu Fenerbahçe istedi"
Habere Git

Francisco Ortega kimdir?

19 Mart 1999 doğumlu Francisco Ortega, futbola ülkesi Arjantin'in Velez Sarsfield Altyapısı'nda başladı. Bu takımın alt yaş kategorilerinde başarılı performans sergileyen genç sol bek, Ocak 2018'de A Takıma yükselmeyi başardı. Kariyeri boyunca toplam 81 resmi maça çıkan Ortega, 1 gol, 9 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler