Fenerbahçe'de transfer taarruzu başladı! Orta saha ve sol bek...

07.11.2017 - 09:14 | Son Güncellenme: 07.11.2017 - 09:14

Fenerbahçe'de transfer taarruzu başladı! Orta saha ve sol bek...
Avrupa'dan erken elenen, ligde de kötü günler geçiren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları başladı. (amkspor)
Sarı Lacivertlilerin listesinin ilk sırasında da Arsenal'da fazla forma şansı bulamayan Jack Wilshere var. 
Yönetim, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 25 yaşındaki yıldız futbolcu için İngiliz kulübünün kapısını çaldı. Kanarya'da hedef, başarılı orta sahayı uygun bir bonservis bedeliyle kadroa katmak. 

DEVLER İLE YARIŞACAK

Jack Wilshere'in de düzenli forma giyebilmek için devre arasında Arsenal'dan ayrılmak istediği belirtildi. Bunu fırsata çevirmek isteyen Fenerbahçe ise İngiliz yıldızı ikna turlarına başladı. Ancak Sarı Lacivertliler, 25 yaşındaki orta sahayı kadrosuna katabilmek için bir çok Avrupa deviyle yarışacak. Yönetim, ilkna etmek için Wilshere'e çok iyi bir kontrat önerdi, İngiliz futbolcu ise karar vermek için süre istedi. 

YA BABA YA TRAORE

 Hasan Ali ve İsmail Köybaşın'dan istediği verimi alamayan Fenerbahçe, devre arasında sol beke de takviye yapacka. Sarı Lacivertlilerin bu bölge için iki adayı bulunuyor. Bunlardan biri Chelsea'den Rahman baba diğeri ise Göztepe'den Adama Traore. 

Fenerbahçe, Chelsea'de forma şansı bulamayan Rahman Baba'yı kiralamak için İngilizlerle temasa geçti ve bir hayli yol kat etti. Fenerbahçe yönetimi, Traore için ise İzmir kulübüne İsmail artı bir miktar para önerdi. Göztepe teknik direktörü Tamer Tuna, eski öğrencisi İsmail'in transferine onay verdiği önerildi. 
Senin için hazırladığımız haberler