Fenerbahçe'de transferde son durum! Sinan Bolat, Konan, Löw...

Feride Kara
31.01.2022 - 16:24 | Son Güncellenme: 01.02.2022 - 00:11

Fenerbahçe, transfer çalışmalarını gelecek sezon için anlaştığı Joachim Löw'e danışarak sürdürüyor. İşte Konan ve Sinan Bolat gibi isimlerde son durum.

Fenerbahçe'de transferde son durum! Sinan Bolat, Konan, Löw...

Aygün ÖZİPEK -AJANSSPOR

Şampiyonluk yarışında lider Trabzonspor'un çok gerisinde kalan Fenerbahçe'de bir yandan transfer çalışmaları bir yandan gelecek sezonun planlaması devam ediyor.

Gelecek sezonun planlaması Löw ile yapılıyor

Başkan Ali Koç, Almanya Milli Takımı'ndan ayrıldıktan sonra boşta olan Joachim Löw ile her konuda anlaştı. Kış transfer döneminde de transferler Alman hocanın onayı alınarak yapılıyor.

Konan'da menajer sorunu

Filip Novak'ın sakatlığı sonrası sol bek arayışlarını sürdüren sarı lacivertliler, Ghislain Konan için Fransa'nın Rheims kulübüyle 1.8 milyon Euro bonservis ücreti konusunda anlaştı. Sezon sonu serbest kalacak futbolcunun menajerinin imza parası olmak üzere 1.5 milyon Euro istemesi üzerine transfer zora girdi. Fenerbahçe ile menajer arasında pazarlıklar devam ediyor.

Yeni sezon için kaleci arayışı

Fenerbahçe'de sezon sonu sözleşmesi bitecek kaleci Berke Özer halen sarı lacivertlilerin teklifini kabul etmedi. Fenerbahçe yönetimi, önerdiği ücretin üstüne çıkmayı düşünmezken Berke Özer'in gitmesine karşılık yeni sezon alternatifi çalışmasını sürdürüyor.

İlgini Çekebilir
Löw, Fenerbahçe'de! İşte alacağı ücret...
Habere Git

Yerli isim aranıyor

Fenerbahçe, gelecek sezon yürürlüğe girecek sahada 4 yerli oyuncunun yer alacak olması nedeniyle kalede Türk bir ismi tercih ediyor. Şu ana kadar herhangi bir kaleciye teklifte bulunulmazken birçok isim için araştırmalar sürüyor.

Sinan Bolat'a ilgi yok

Son zamanlarda A Milli Takım'a davet edilen Genk kalecisi Sinan Bolat'ın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Ancak Belçika'da forma giyen kaleciye Fenerbahçe'nin ilgisi bulunmuyor.

Sinan Bolat'ın performansı

Kayseri doğumlu olan 1 metre 86 santimetre boyundaki Sinan Bolat 33 yaşında. Bu sezon Belçika ligi, Belçika Kupası, Şampiyonlar Ligi elemesi ve Konferans Ligi'nde 38 maça çıkan Sinan Bolat, 32 maçta topu ağlarında görürken 16 kez kalesini gole kapamayı başardı. Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen kaleci,  A Milli Takım'da 12 kez görev aldı.

Senin için hazırladığımız haberler