Fenerbahçe'ye transferde sürpriz sağ bek! Pereira istedi...

28.07.2021 - 08:40 | Son Güncellenme: 28.07.2021 - 08:51

Fenerbahçe sağ bek transferi için düğmeye bastı. Teknik direktör Vitor Pereira'nın Arsenal'de oynayan Cedric Soares'i istediği gündemde. İşte detaylar...

Fenerbahçe'ye transferde sürpriz sağ bek! Pereira istedi...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluktan başka bir sonuç düşünmeyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-lacivertlilerin, yeni sağ bekini Premier Lig ekibi Arsenal'de bulduğu iddia edildi. Detaylar haberde... 

Fenerbahçe Cedric Soares'i transfer etmek istiyor

Sabah'ın haberine göre; Vitor Pereira'nın sarı-lacivertlilerde kurmayı planladığı yeni sistemin ön plana çıkan isimlerinden birisi olması beklenen Arsenalli Cedric Soares, deneyimli teknik adamın yönetimden transferini bitirmesi istediği isimler arasına girdi.

Futbolcu da ayrılığa sıcak

Arsenal'in geçen sezon bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı 29 yaşındaki oyuncu, kulübünde forma şansı bulamadığı için ayrılığa sıcak bakıyor.

Soares'in maliyeti ne kadar?

Değeri 6 milyon Euro olarak gösterilen Soares için yönetim, planını da belirledi. Arsenal'e satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapılacak ve oyuncuya da 2 milyon Euro maaş önerilecek. Hem sağ bekte görev yapabilen hem de 3-4-3'ün sağında oynayabilen futbolcuyla da kısa süre içinde temas kurulacak.

Sözleşme durumu ve geçen sezonki performansı

Arsenal ile sözleşmesi 2024'te sona erecek olan Cedric, daha önce Sporting, Southampton ve İnter formaları da giydi. Portekiz Milli Takımı'nın formasını da giyen Soares, geçen sezon Arsenal'de 10 lig maçına çıkarken, 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler