Fenerbahçe'de iç transfer harekatı! Üç imza birden...

04.03.2022 - 10:20 | Son Güncellenme: 04.03.2022 - 12:52

Ligde üst üste aldığı 3 galibiyetle yükselişe geçen Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması şimdiden başladı. Sarı-lacivertliler, öncelikle iç transferi çözmek için harekete geçti! İşte detaylar...

Fenerbahçe'de iç transfer harekatı! Üç imza birden...

Süper Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa'da şampiyonluk hedeflerine erken havlu atan Fenerbahçe, gelecek sezonun kadro planlamasına başladı.

Ligi 2. sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi ön elemesine katılmayı hedefleyen sarı-lacivertliler, yeni sezon öncesi hem teknik direktörünü belirlemek hem de takımda kalacak ve gidecek oyuncuları netleştirmek istiyor.

4 isimden ikisiyle anlaşılacak

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Kanarya'da Ferdi Kadıoğlu, Berke Özer, Serdar Aziz ve Jose Sosa'nın sözleşmeleri sezon sonunda biterken, sarı-lacivertli yönetim bu isimlerden Ferdi Kadıoğlu ve Serdar Aziz'le yeniden anlaşmak istiyor.

İlgini Çekebilir
Savaş sonrası ayrılık kararı almıştı, Fenerbahçe transfer ediyor
Habere Git

Jose Sosa ve Berke Özer gözden çıkarıldı

Fenerbahçe, takımın en fazla kazanan oyuncularından Jose Sosa ve Altay'ın sakatlığında kendisinden beklenen performansı sergileyemeyen Berke Özer'le ise yolları ayırmayı planlıyor.

Ferdi'ye 4 yıllık teklif

Bu doğrultuda çalışmalarına hız veren Fenerbahçe yönetimi, bu sezon takımın en iyileri arasında gösterilen Ferdi Kadıoğlu'na 4 yıllık kontrat önerdi. Birçok talibi olan genç oyuncunun kısa süre içinde sarı-lacivertlilere yanıt vermesi bekleniyor.

Serdar Aziz ile devam edilecek

Kanarya, takımın tecrübeli stoperi Serdar Aziz'le de yeniden anlaşmak istiyor. Türk kontenjanı nedeniyle milli futbolcuyla devam etmek isteyen Kanarya, ücrette anlaşılması halinde Serdar Aziz'le yeni sözleşme imzalayacak.

Arda Güler'le 2025'e...

Fenerbahçe'nin yeni sözleşme imzalamak istediği 3. isimse Arda Güler... Sarı-lacivertli yönetim, son dönemin parlayan yıldızı olan 17 yaşındaki futbolcuyu Avrupa'ya kaptırmamak için çalışmalara başladı. Arda Güler'le 2025 yılına kadar yeni sözleşme imzalanması planlanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler