Ferdi Kadıoğlu, Szymanski ve Oosterwolde'yi Avrupa ekipleri takibe aldı

Ali Bozkurt
13.10.2023 - 08:31 | Son Güncellenme: 13.10.2023 - 08:37

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdikleri performansla dikkatleri üstlerine çeken Ferdi Kadıoğlu, Sebastian Szymanski ve Jayden Oosterwolde'yi Avrupa takımları takipbe aldı.

Ferdi Kadıoğlu, Szymanski ve Oosterwolde'yi Avrupa ekipleri takibe aldı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Fenerbahçe'de 3 isme Avrupa'dan yakın markaj başladı. Bu sezon Ferdi Kadıoğlu, Szymanski ve Oosterwolde gibi yıldız isimler gösterdikleri performans ile devlerin scoutlarının dikkatini çekmeyi başardılar. 

Takibe başladılar

Milliyet'te yer alan habere göre, Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu, Sebastian Szymanski ve Jayden Oosterwolde başta olmak üzere izlenen ve takip edilen isimler var.

Napoli devrede

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre ise Ferdi için başta İtalyan ekibi Napoli olmak üzere ciddi takip söz konusu. Henüz resmi aşama boyutuna geçilmese de milli oyuncu için sezon sonu önemli tekliflerin gelmesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye kötü haber! Rade Krunic...
Habere Git

Szymanski için Almanlar devrede

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performans ile adını Avrupa'ya duyuran Szymanski için Alman ekiplerinin devrede olduğu iddia edildi. Bundesliga ekipleri Polonyalı oyuncuyu takip etmeye başladılar.

Oosterwolde kendini belli etti

Gelecek vadeden isimlerden Oosterwolde bu sezon beklenen çıkışı yapmaya başladı. İsmail Kartal’ın kendisine verdiği şansları iyi değerlendiren genç futbolcu sol bek pozisyonu dışında stoperde de görev yaptı. Çabukluğu ile dikkat çeken Hollandalı oyuncunun yakından takip edildiği aktarıldı.

ÇIkış maddeleri yok

Bu üç futbolcunun sözleşmelerinde çıkış maddesi bulunmuyor. Dolayısıyla sezon sonu beklenen olası resmi tekliflerde son söz Fenerbahçe’de olacak.

Senin için hazırladığımız haberler