Fenerbahçe'de Valbuena şoku...

12.03.2019 - 15:28 | Son Güncellenme: 12.03.2019 - 15:28

Fenerbahçe'de Valbuena şoku...

Son dakika haberine göre Fenerbahçe'nin yıldızı Mathieu Valnbuena'yla ilgili şok gelişme yaşandı. 

Ajansspor'un elde ettiği bilgiye göre, Fenerbahçe'de sağ arka üst adalesinde yırtık ve kanama olan Valbuena yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak.

 

Öte yandan, Sarı Lacivertlilerin Başakşehir karşılaşmasında 70. dakikada oyuna dahil olan Valbuena, 85. dakikada yaşadığı sakatlık sebebiyle yerini Michael Frey’e bırakmıştı. 

15 Mart’taki Sivasspor mücadelesinde forma giyemeyecek olan Valbuena’nın milli takım arası ve seçimler sebebiyle 7 Nisan’da oynanacak Ankaragücü karşılaşmasına yetiştirilmesi için seferberlik başlatıldı.

Tecrübeli oyuncunun tedavi süreci sonrası yüksek ihtimalle Ankaragücü maçında oynayacağı, ancak yetişememe ihtimalinin de söz konusu olabileceği ifade edildi

Valbuena bu sezon Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de 8, Türkiye Kupası'nda 2, Avrupa Kupaları'nda da 4 maçta görev aldı.

 

34 yaşındaki futbolcunun oynadığı 8 lig maçında Sarı-Lacivertliler 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ile 4 beraberlik elde etti.

 

Fransız oyuncunun forma şansı bulmadığı karşılaşmalarda Fenerbahçe ligde 4 galibiyet, 6 beraberlik ile 7 mağlubiyet aldı.

 

2017/18 sezonun yaz transfer döneminde Fransız temsilcisi Lyon'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Valbuena için Sarı Lacivertli yetkililer 1.5 milyon Euro'su peşin, 1 milyon Euro'su taksitle toplamda 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.

Valbuena'nın sözleşmesi 30 Haziran 2019'da sona eriyor.

Senin için hazırladığımız haberler