Fenerbahçe Safiport'ta Amanda Zahui, Elizabeth Williams ve Tuğçe Canıtez ile Yollar Ayrıldı

Akın Ungan
30.06.2022 - 19:53 | Son Güncellenme: 30.06.2022 - 23:08

Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımı'nda 3 oyuncu ile yollar ayrıldı. Amanda Zahui, Elizabeth Williams veTuğçe Canıtez'e teşekkür edildi.

Fenerbahçe Safiport'ta Amanda Zahui, Elizabeth Williams ve Tuğçe Canıtez ile Yollar Ayrıldı

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımı'nda ayrılıklar yaşanıyor. Kulüp, 3 oyuncu ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Kulüpten açıklama geldi

Sarı-lacivertli kulüp, Amanda Zahui, Elizabeth Williams ve Tuğçe Canıtez'in takımdan ayrıldığını açıkladı. Sosyal medyadan yapılan duyuruda 3 basketbolcuya da teşekkür edildi.

"Amanda Zahui B ile yollarımız ayrılmıştır"

Amanda Zahui için yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımımızın 2021-22 sezonu kadrosunda yer alan sporcumuz Amanda Zahui B ile yollarımız ayrılmıştır. Fenerbahçe Ailesi'ne verdiği katkılardan dolayı Amanda Zahui B’ye teşekkür eder, kariyerinin yeni döneminde kendisine başarılar dileriz." ifadeleri kullanıdı.

"Elizabeth Williams ile yollarımız ayrılmıştır"

Sarı-Lacivertli kulüp, lizabeth Williams için "Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımımızın 2021-22 sezonu kadrosunda yer alan sporcumuz Elizabeth Williams ile yollarımız ayrılmıştır. Fenerbahçe Ailesi'ne verdiği katkılardan dolayı Elizabeth Williams’a teşekkür eder, kariyerinin yeni döneminde kendisine başarılar dileriz." dedi.

"Tuğçe Canıtez ile yollarımız ayrılmıştır"

Tuğçe Canıtez için ise "9 sezondur formamızı başarıyla terleten, son 3 sezon boyunca takım kaptanlığımızı yapan sporcumuz Tuğçe Canıtez ile yollarımız ayrılmıştır. Fenerbahçe Ailesi'ne verdiği katkılardan dolayı Tuğçe Canıtez’e teşekkür eder, kariyerinin yeni döneminde kendisine başarılar dileriz." denildi.

Senin için hazırladığımız haberler