Fenerbahçe'de yeni hedef Corentin Tolisso!

İsa Kethüda
28.11.2023 - 09:34 | Son Güncellenme: 28.11.2023 - 09:42

Transfer haberleri. Pape Alassane Gueye ve Rade Krunic gibi isimleri kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'de yeni hedef ortaya çıktı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de yeni hedef Corentin Tolisso!

Trendyol Süper Lig'de 13. haftayı Fatih Karagümrük galibiyetiyle kapatan ve liderliğini sürdüren Fenerbahçe, orta saha transferi için çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Lacivertli takım rotasını Fransa'ya çevirdi. İşte listedeki isim...

Fenerbahçe, Corentin Tolisso'yu gündemine aldı

Fanatik'te yer alan habere göre; Pape Alassane Gueye ve Rade Krunic gibi isimleri transfer listesinde bulunduran Fenerbahçe'nin, Fransa Ligi'nde Olimpik Lyon ile zor günler geçiren Corentin Tolisso'yu gündemine aldığı belirtildi.

Lyon'da kriz büyük

Devre arasında yeni bir yapılanmaya gitmek isteyen Fransızlar, bu nedenle maaş maliyeti yüksek isimlerle yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

4.8 milyon Euro kazanıyor

29 yaşındaki Fransız futbolcu, Lyon’da vergilerle birlikte senelik 4.8 milyon Euro kazanıyor.

Bu sezonki performansı

Bu sezon Lyon ile 9 maça çıkan orta saha oyuncusu 1 gol kaydetti. Fransız yıldızın sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam ediyor.

Corentin Tolisso, Lyon dışında Alman devi Bayern Münih'in de formasını giymişti.

Fransa Milli Takım kariyeri

Fransa Milli Takımı'nda da görev yapan Tolisso, söz konusu çıktığı 28 karşılaşmada 2 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. 

Senin için hazırladığımız haberler