Fenerbahçe'de yeni imzalar 4 Ağustos'ta duyurulacak

28.07.2020 - 11:50 | Son Güncellenme: 28.07.2020 - 11:53

Fenerbahçe haberleri. Süper Lig ekibi Fenerbahçe yeni teknik direktörünü ve anlaşmaya vardı oyuncuları ne zaman duyuracak? Sarı-lacivertli takım hangi teknik direktör ile anlaşmaya vardı? Hangi oyuncuları kadrosuna kattı? İşte detaylar...

Fenerbahçe'de yeni imzalar 4 Ağustos'ta duyurulacak

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

Fenerbahçe yeni teknik direktörüne bu hafta kavuşacak. Sarı lacivertliler Çarşamba günü oynanacak Aytemiz Alanyaspor-Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası finalinden sonra Erol Bulut'u resmen açıklayacak. Yeni yapılanmaya giren Fenerbahçe'de transferler Erol Bulut'un bilgisi dahilinde yapılıyor.

Sarı lacivertli takımın anlaşmaya vardığı isimler resmi transfer dönemi olan 4 Ağustos'tan itibaren açıklanmaya başlanacak. Fenerbahçe yönetimi transfer çalışmalarına hız verirken TFF'nin açıklayacağı harcama limitleri de merak ediliyor. 3 Ağustos'ta duyurulması beklenen harcama limitlerine göre Fenerbahçe planını belirleyecek.

Kadroda sözleşmesi biten ve bitmeyen oyuncular ile yollar ayrılarak limitlerde rahatlama sağlanması amaçlanıyor. Sarı lacivertli kulüpte 12 Eylül'de başlayacak yeni sezon kampının ne zaman toplanacağına yeni teknik direktör Erol Bulut karar verecek. 

Transferlerin büyük çoğunluğu kampa yetiştirilmeye çalışılacak.

Senin için hazırladığımız haberler