Transfer Haberleri | Fenerbahçe, Bartuğ Elmaz'ı Kiralık Gönderebilir

Orhan Gülek
23.07.2023 - 08:51 | Son Güncellenme: 23.07.2023 - 09:06

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin, Marsilya'dan transfer edilen Bartuğ Elmaz'ı sürekli oynayabileceği bir kulübe kiralamayı düşündüğü iddia ediliyor.

Transfer Haberleri | Fenerbahçe, Bartuğ Elmaz'ı Kiralık Gönderebilir

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi 2. Eleme turunda karşılaşacağı Zimbru Chisinau maçının hazırklıklarını sürdürüyor. Yeni sezonda tek hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve takımı baştan aşağıya yenilemeyen başlayan Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın yeni transfer ile ilgili sürpriz bir karara imza atıldığı iddia edildi.

Kanarya, Bartuğ Elmaz'ı kiralık göndermeyi düşünüyor

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe'de Marsilya'dan transfer edilen Bartuğ Elmaz hakkında sürpriz bir karar alındı. Sarı-lacivertlilerin, Bartuğ Elmaz'ı gelişimi adına sürekli oynayabileceği bir kulübe kiralamayı düşündüğü belirtildi.

Bartuğ Elmaz'a 3 yıllık sözleşme

Fenerbahçe, Marsilya'dan kadrosuna dahil ettiği Bartuğ Elmaz için 1 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödemişti. Sarı-lacivertlilerin, 20 yaşındaki oyuncunun bir sonraki satışından yüzde 20'lik payı Marsilya'ya ödeyeceği belirtildi. Süper Lig devi, Bartuğ Elmaz ile 3 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Mert Müldür kararını verdi
Habere Git

Galatasaray altyapısında yetişti

Galatasaray altyapısında yetişen Bartuğ Elmaz, 2022-2023 sezonu başında sözleşmesinin sona ermesinin ardından Marsilya ile anlaşma sağlamıştı. 20 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 300 bin Euro.

Bartuğ Elmaz'ın performansı

20 yaşındaki Bartuğ Elmaz, merkez orta saha ve ön libero pozisyonlarında görev yapabiliyor. 1.79 boyundaki oyuncu, sağ ayağını kullanıyor.

2022-23 sezonun başında Galatasaray'dan bedelsiz olarak ayrılıp Marsilya'ya giden Bartuğ Elmaz, kariyerinde A Takım seviyesinde toplam 3 resmi maça çıktı.

Emre Demir ile Burak Kapacak da yolcu

Öte yandan Fenerbahçe'de Bartuğ Elmaz gibi Emre Demir'in de sürekli oynayabileceği bir takıma kiralanması fikrinin oluştuğu aktarıldı. Süper Lig devinde genç oyunculardan Burak Kapacak'a da teklif gelmesi halinde değerlendirileceği vurgulandı.

Senin için hazırladığımız haberler