Fenerbahçe'de Yeni Transfer Oosterwolde, Takımla İlk Antrenmanına Çıktı

Orhan Gülek
30.01.2023 - 20:48 | Son Güncellenme: 30.01.2023 - 21:04

Süper Lig'in 22. haftasında Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de yeni transfer Jayden Quinn Oosterwolde, takımla ilk idmanına çıktı. İşte detaylar

Fenerbahçe'de Yeni Transfer Oosterwolde, Takımla İlk Antrenmanına Çıktı

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta mücadelesinde deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak. Perşembe günü oynanacak kritik müsabaka öncesi çalışmalarına Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde devam eden sarı lacivertlilerde yeni transfer Jayden Quinn Oosterwolde de takımla ilk idmanına çıktı.

Oosterwolde, takım arkadaşlarıyla tanıştı

Fenerbahçe'nin Parma'dan transfer ettiği yeni futbolcusu Jayden Oosterwolde idman öncesi takım arkadaşlarıyla tanıştı. Oosterwolde, sarı-lacivertli ekip ile ilk antrenmanına çıktı. 

İşte Jayden Quinn Oosterwold'un kariyeri

Hollanda'nın Zwolle şehrinde dünyaya gelen Jayden Oosterwolde, futbola Z.A.C. Zwolle altyapısında başladı. Surinam asıllı oyuncu, 2012 yılında Twente altyapısına transfer oldu. Oosterwolde, 2020 yılında Twente ile profesyonel sözleşme imzaladı.

İlgini Çekebilir
Jayden Oosterwolde, Fenerbahçe'de!
Habere Git

Jayden Quinn Oosterwold'un performansı

21 yaşındaki futbolcu, Twente'de geçirdiği 1.5 sezonun ardından Parma'ya kiralandı. Hollandalı oyuncu, sezon başında İtalyan ekibiyle 3 milyon Euro karşılığında 4 yıllık sözleşme imzaladı. Jayden Oosterwolde, bu sezon Serie B'de 17 maça çıktı ve 1 gol attı. 1.89 boyundaki sol bekin güncel piyasa değeri ise 2 milyon Euro'dur.

King ve Osayi Samuel'den iyi haber

Öte yandan Fenerbahçe'de sakatlıklarını atlatan Joshua King ve Osayi Samuel takımla birlikte çalıştı. King ve Osayi, Fenerbahçe'nin Ümraniyespor ve Kasımpaşa ile karşılaştığı maçlarda forma giyememişti.

İdman, bireysel çalışmalarla tamamlandı

Teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki idman, salonda core çalışmasıyla başladı. Sahada koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla devam eden antrenman pas ve şut çalışmalarının ardından yapılan taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'da!
Habere Git

Adana Demirspor- Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda?

Süper Ligin 22. haftasında Adana Demirspor- Fenerbahçe müsabakası 2 Şubat Perşembe günü saat 20.00'da Yeni Adana stadyumunda oynanacak. Kritik müsabaka beIN SPORTS 1'den futbolseverler ile buluşacak.

Senin için hazırladığımız haberler