Transferde Harekete Geçen EuroLeague Ekibi Fenerbahçe'de Hedef Milli Yıldızlar

Burak Alaca
25.05.2023 - 18:41 | Son Güncellenme: 25.05.2023 - 19:19

EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko yerli transferi için düğmeye bastı. Sarı-Lavicertliler'in hedefinde milli takımımızın yıldızları var.

Transferde Harekete Geçen EuroLeague Ekibi Fenerbahçe'de Hedef Milli Yıldızlar

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe önümüzdeki sezonun kadrosu için çalışmalara başladı. Sarı-Lacivertliler'in hedefinde ise milli yıldızlarımız var.

Resmi teklif iletildi

İtalyan gazeteci Luca D'Alessandro'nun haberine göre Fenerbahçe Beko, Frutti Extra Bursaspor formasını son iki sezonda başarılı bir şekilde terleten Onuralp Bitim için resmi teklifini iletti. İki takım arasında bir takas da gündeme gelebilir.

İki isme ilgi var

Baskettr'nin haberine göre Fenerbahçe; Barcelona ile sezon sonu sözleşmesi tamamlanacak Sertaç Şanlı ve Tofaş forması giyen eski oyuncusu Berk Uğurlu ile ilgileniyor.

İlgini Çekebilir
İşte Basketbol Süper Ligi'nde play-off çeyrek final maçlarının programı!
Habere Git

Sezon sonu iki yerlinin sözleşmesi bitiyor

Yerli rotasyonunu güçlendirme çalışmaları yapan Fenerbahçe'de sezon sonu yerli oyunculardan Samet Geyik ve Alman Milli Takımı'nın formasını giyen İsmet Akpınar'ın sözleşmeleri tamamlanıyor.

Play-off'ta rakip Tofaş

EuroLeague'de sezona Olympiacos BC karşısında play-off'ta veda eden Fenerbahçe, Tükriye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonu 2. tamamlayıp play-off etabında 7. Tofaş ile eşleşti. Serinin ilk maçı 27 Mayıs Cumartesi akşam 20.30'da oyananacak.

Senin için hazırladığımız haberler