Fenerbahçe'de yıldız isimle yol ayrılığı!

İsa Kethüda
03.12.2023 - 16:56 | Son Güncellenme: 03.12.2023 - 16:59

Fenerbahçe'nin yıldızı Michy Batshuayi için ayrılık gündemde. Belçikalı forvetin ara transfer döneminde Sarı-Lacivertlilerden ayrılabileceği iddia edildi! İşte detaylar.

Fenerbahçe'de yıldız isimle yol ayrılığı!

AJANSSPOR-HABER

Belçikalı gazeteci Sacha Tavolieri'nin haberine göre, Michy Batshuayi ara transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılabilir. Ailevi sebepler dolayısıyla ülkesi Belçika'ya dönmek isteyen 30 yaşındaki forvet ile Club Brugge ve Royal Antwerp kulüplerinin ilgilendiği ifade edildi.

Sözleşmesi bitiyor

Michy Batshuayi, geçtiğimiz sezon transfer olduğu Fenerbahçe ile 2+1 yıllık sözleşmeye imza attı. Sezon sonunda kontratı bitecek olan Belçikalı forvetin, 1 yıllık opsiyonunun kullanılması beklenmiyor. Yıldız isim de kariyerine ülkesinde devam etmeye sıcak bakıyor.

İstediği süreleri bulamadı

Fenerbahçe ile 2. sezonunu geçiren Michy Batshuayi, bu sezon hocası İsmail Kartal'dan istediği süreleri bulamadı. Sezonun geri kalanında yalnızca 8 maça ilk 11'de başlayan Batshuayi, Sarı-Lacivertlilerin Bosna Hersekli yıldızı Edin Dzeko'nun ardından 2. forvet konumuna düştü.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Pepe sakatlandı!
Habere Git

Kartal'ın tercihi eleştirildi

Fenerbahçe'nin Nordsjaelland'a 6-1 kaybettiği son Konferans Ligi mücadelesinde takımının tek golünü kaydeden Michy Batshuayi, hocası İsmail kartal'ın tercihi sonrasında 62. dakikada yerinin Edin Dzeko'ya bıraktı. Kartal'ın tercihi özellikle taraftarlar arasında tepkiyle karşılandı.

Geçen sezonun yıldızları arasındaydı

Chelsea'den Fenerbahçe'ye 3.5 milyon Euro karşılığında transfer olan Michy Batshuayi, geçen sezonun yıldızları arasındaydı. 32 maçta 20 gol atmayı başaran 30 yaşındaki forvet, 33 gol kaydeden Enner Valencia'nın ardından takımın en golcü oyuncusuydu.

Batshuayi'nin Fenerbahçe karnesi

Geçtiğimiz sezon Sarı-Lacivertlilere imza atan Michy Batshuayi, toplamda 49 maçta süre aldı. Batshuayi bu maçlarda 25 gol ve 5 asistlik performansıyla takımına katkı sağladı.

İlgini Çekebilir
Sumudica'dan futbolculara gözdağı: "Oynamak istemeyen gidebilir"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler