Fenerbahçe'de Youssef En-Nesyri gelişmesi! Teklif arttı...

İsa Kethüda
13.07.2024 - 15:11 | Son Güncellenme: 13.07.2024 - 15:26

İspanya Ligi'nde Sevilla forması giyen ve Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Youssef En-Nesyri ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe'de Youssef En-Nesyri gelişmesi! Teklif arttı...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında sürdürüyor.

Al-Ahli'de forma giyen Allan Saint-Maximin'in transferinde pürüz yaşayan sarı-lacivertli takıma İspanya Ligi'nden de kötü haber geldi. 

Sevilla teklifi reddetti

El Nacional cat sitesinde yer alan habere göre; La Liga ekiplerinden Sevilla'nın, Fenerbahçe'nin Youssef En-Nesyri için yaptığı transfer teklifini reddettiği belirtildi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ile anlaşan Cenk Tosun'dan flaş sözler! Beşiktaş...
Habere Git

Roma'nın teklifi 20 milyon Euro

Haberde, Faslı forvet için Roma kulübünün devrede olduğu ve Faslı yıldız için 20 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı kaydedildi.

Görüşme Pazartesi günü

Sevilla yönetimi ile Roma yönetiminin 15 Temmuz Pazartesi günü bir toplantı yapacağı ve bu görüşmenin ardından transferin netleşebileceği ifade edildi.

30 milyon Euro

Haberin detayında Roma teknik direktörü Daniele De Rossi'nin, Youssef En-Nesyri'yi çok istediği ve İtalyan kulübünün daha önce yapılan 20 milyon Euro'luk teklifi 30 milyon Euro'ya kadar çıkaracağı belirtildi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye transferde şok! Yıldız futbolcu veto yedi...
Habere Git

Sevilla kariyeri

Sevilla ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 27 yaşındaki forvet oyuncu, İspanyol ekibiyle çıktığı 196 karşılaşmada 73 gol ve 7 asist kaydetti.

Milli Takım performansı

Faslı oyuncu 2020 yılında Leganes'ten 20 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Sevilla'ya transfer olmuştu. Fas Milli Takımı'nda da görev yapan Youssef En-Nesyri, çıktığı 73 maçta 20 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler