Fenerbahçe'de zaferi getiren uygulama devam edecek

21.11.2017 - 03:39 | Son Güncellenme: 21.11.2017 - 03:39

Fenerbahçe'de zaferi getiren uygulama devam edecek

BERABERLİKLER silsilesine ligde can çekişen Osmanlıspor deplasmanı da eklenince “Gereğini yapacağım” diyerek istifa sinyali veren ancak göreve devam etme kararı alan teknik direktör Aykut Kocaman, Sivas galibiyetiyle yeniden hayata döndü. (Vatan)

 

Kadıköy’de 4-1 gibi farklı skorla biten mücadele öncesinde yayıncı kuruluşa verdiği röportajda stresli olduğu dikkatlerden kaçmayan deneyimli teknik adam, haftalar sonra galibiyet gelince rahatladı.

SİVAS maçının bitiminde takım otobüsüne giderken “Hocam nasılsınız?” diye soran gazetecilere “Nihayet yüzümüz güldü. 5 dakikalığına da olsa yüzümüz güldü” diyen Aykut Hoca, beraber yürüdüğü sarı-lacivertlilerin asbaşkanı Ali Yıldırım’ın yanında yaşadığı duygu yoğunluğunu özetlemiş oldu.


‘YEMEKLER SÜRECEK’

AYKUT Hoca, soyunma odasında da öğrencileriyle kısa bir görüşme yaptı. Şans bulan, bulmayan herkesi tebrik etti başarılı hoca. “Bu galibiyete takım olarak çok ihtiyacımız vardı. Antalya maçıyla çıkışımız sürmemiz gerekiyor. Eğer haftaya kazanamazsak bu galibiyetin hiçbir önemi olmaz. Size aradaki puan farkıyla ilgili düşüncelerimi söylemiştim. Bakın işte aldığımız bir galibiyetle işin rengi nasıl değişti” ifadelerini kullandı 52 yaşındaki çalıştırıcı. Kocaman’ın bu sözlerinden sonra takım kaptanı Volkan Demirel de “Yemekler devam edecek” diyerek kaynaşmayı arttıran organizasyonların süreceğini belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler