Fenerbahçe'den Joshua King, Oosterwolde ve Valencia İçin Sakatlık Açıklaması!

Orhan Gülek
20.03.2023 - 13:46 | Son Güncellenme: 20.03.2023 - 13:56

Fenerbahçe, Alanyaspor'u 3-1 yendiği maçta sakatlanan futbolcuları Enner Valencia, Joshua King ve Jayden Oosterwolde ile ilgili açıklama yaptı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den Joshua King, Oosterwolde ve Valencia İçin Sakatlık Açıklaması!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 26. haftasının son maçında Fenerbahçe deplasmanda Alanyaspor ile karşılaştı. Sarı lacivertliler mücadeleden 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe'nin golleri Valencia (2) ve Emre Mor'dan geldi. Puanını 54 yapan sarı lacivertliler, lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını 6'ya indirdi.

Sarı lacivertli ekip, Alanyaspor maçında sakatlanan Jayden Oosterwolde, Joshua King ve Enner Valencia'nın sağlık durumu hakkında bilgilendirme yaptı.

Karşılaşmada Fenerbahçe’nin Alanyaspor deplasmanında sakatlanan üç futbolcusu hakkında son durum belli oldu. Joshua King ve Jayden Oosterwolde sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalırken, Enner Valencia maçı sekerek tamamladı.

Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması

Üç futbolcunun kontrolleri sonrası yapılan açıklamada, Joshua King’de hamstring kas yaralanması, Jayden Oosterwolde’de aşil tendinopatisi ve Enner Valencia’da diz travmasına bağlı iç menisküs yaralanması tespit edildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe borsada da yükselişe geçti!
Habere Git

Enner Valencia'nun durumu net değil

Enner Valencia’nın son durumu için önümüzdeki günlerde yeniden değerlendirme yapılacağı belirtilirken, salı günü King ve Oosterwolde’nin MR çekileceği öğrenildi.

Oosterwolde ile Joshua King 1,5 ay yok

Fenerbahçe’nin ara transferde kadrosuna kattığı Oosterwolde ve sakatlıktan yeni kurtulan Joshua King’in en az 1,5 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Milli ara nedeniyle Beşiktaş maçını gelecek hafta oynayacak olan Fenerbahçe, gol krallığında zirvede bulunan Enner Valencia’yı derbiye yetiştirmeye çalışacak.

Enner Valencia durdurulamıyor

Fenerbahçe'nin Ekvadorlu futbolcusu Enner Valencia, ligdeki gol sayısını 25'e yükseltti.

Alanyaspor karşılaşmasına kadar sarı-lacivertli formayla 20 Süper Lig maçına çıkan Valencia, kaydettiği 23 golle de gol krallığı yarışında açık ara önde bulunuyordu.

Akdeniz temsilcisi karşısında 2 kez fileleri havalandıran Valencia, gol sayısını 25'e çıkardı.

Senin için hazırladığımız haberler