Son Dakika: Fenerbahçe, Serdar Aziz'le 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı

20.05.2022 - 15:29 | Son Güncellenme: 20.05.2022 - 20:19

Fenerbahçe. sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 31 yaşındaki savunma oyuncusu Serdar Aziz ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı duyurdu. İşte detaylar...

Son Dakika: Fenerbahçe, Serdar Aziz'le 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Sarı lacivertliler, 2018-2019 ara transfer döneminde kadrosuna kattığı milli futbolcu Serdar Aziz’in sözleşmesini 3 yıl uzattı. Serdar Aziz, 2025 yılına kadar Fenerbahçe forması giyecek.

 


Ücretinde 500 bin euro indirime gitti

Ajansspor'un aldığı bilgiye göre, Fenerbahçe'den yıllık 2 milyon euro kazanan tücbeli stoper, imzaladığı 3 yıllık yeni sözleşmesinde ücretinde 500 bin Euro indirime gitti. Serdar Aziz Fenerbahçe'de 2025 yılına kadar yıllık 1,5 milyon euro kazanacak.

Fenerbahçe Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki de hazır bulundu. Kendisini 3 yıl daha sarı lacivertli formaya bağlayan sözleşmeye imza atan Serdar Aziz törenin ardından Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

"Türkiye’nin en büyük kulübünde kaldığım için çok mutluyum"

Fenerbahçe ile olan sözleşmesini 3 yıl daha uzatan Serdar Aziz, “Türkiye’nin en büyük kulübünde kaldığım için çok mutluyum. Mutlulukla da burada devam ettim. İlk imzamızı 2019 yılında attık Fenerbahçe’ye. Şimdi tekrar uzatıyoruz. Hem ailem hem de ben çok mutluyuz. Beni ilk günden bugüne kadar destekleyen büyük Fenerbahçe taraftarına çok teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Başkanımız Ali Y. Koç’a da buradan teşekkürlerimi iletiyorum. Ben bu formanın ağırlığını her zaman çok iyi bildim. Sahada da elimden gelen mücadelenin en iyisini verdim. Bundan sonra da vereceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. İnşallah bu şanlı formamızı en iyi şekilde terleyeceğim ve inşallah futbolu da Fenerbahçe’de bırakacağım.” şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus'ta mutlu son! İşte açıklanacağı tarih...
Habere Git

"Serdar'ın Fenerbahçe kariyerinde eksik olan bir kupa sözü var" 

Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ise “Öncelikle hayırlı olsun. Ben de ekstra mutluyum çünkü ben yönetime girdiğim zaman benim de A’dan Z’ye içinde bulunduğum ilk transferdi, Serdar Aziz. Aradan üç sene geçmiş. Bugüne kadar performans ve karakterle alakalı hiçbir sorun yaşamadığımız, hem idmanda hem maçlarda elinden geleni ortaya koymaya çalışan çok iyi bir kardeşimiz. Bizden birisi, üç yılda da bunu ispatladı. Şimdi yeni bir dönem başlıyor. Fenerbahçe kariyerinde eksik olan bir kupa sözü var. İnşallah onu da bu sene hep beraber saha içinde saha dışında bir bütün olarak mücadeleyi verip kazanacağız. Hayırlı olsun, mutluyum.” dedi.

G.Saray'dan ayrılmak için 2.3 milyon Euro tazminat ödedi

Bursaspor altyapısından yetiştikten sonra A takımda forma giyen Serdar Aziz, 2016-17 sezonun başında 4,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer oldu. Sarı kırmızılı takımdaki son döneminde teknik direktör Fatih Terim'in kadro düşünmediği milli stoper sözleşmesini 2.3 milyon Euro sözleşme sonlandırma tazminatı ödereye feshetti. Bonservisi elinde olan Serdar Aziz 2018-2019 sezonunun devre arasında bedelsiz olarak Fenerbahçe kadrosuna katıldı. 

Serdar Aziz'in Fenerbahçe karnesi

Fenerbahçe formasıyla toplamda 91 maçta forma giyen Serdar Aziz, 9 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. tecrübeli stoper bu sezon ise 27 maçta sahaya çıkarken 1 gol ve 1 asistle oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler