Fenerbahçe, Vedat Muriç, Angileri ve Umtiti'yi transfer etmek istiyor

26.11.2021 - 09:19 | Son Güncellenme: 26.11.2021 - 13:55

Fenerbahçe'de son dakika transfer haberi: Sarı lacivertliler ocak transfer dönemi için listesine Vedat Muriç, Umtiti ve Fabrizio Angileri 'yi ekledi. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe, Vedat Muriç, Angileri ve Umtiti'yi transfer etmek istiyor

Fenerbahçe'de ara transfer planı büyük ölçüde netleşti. Ocak ayında öncelikle bir golcü almayı hedefleyen sarı-lacivertliler, Attila Szalai ve Kim Min Jae'ye gelen teklifler sonrası stoper takviyesini de gündemine koydu. Ayrıca bir de kanat bek aranıyor.

Fotomaç'ın haberine göre; golcü için öncelik Vedat Muriç'te... Lazio'nun kararını bekleyen yönetim, kiralama seçeneğine onay çıkarsa hemen devreye girecek. Szalai'nin menajerinin Chelsea ile görüşmesinin ardından alternatif stoper arayışı da başladı. İlk aday Barcelona'nın yollarını ayırmayı planladığı Samuel Umtiti.

Kim'e de talip var

Chelsea'nin 20 milyon Euro civarında bir teklifle gelmesi halinde Szalai'nin satışına izin verilmesi ve Umtiti için teklif yapılması bekleniyor.

Szalai'ye talip var

Bu arada Szalai'nin yanı sıra Tottenham ve Juventus da Kim Min Jae ile ciddi şekilde ilgileniyor. Güney Koreli savunmacı için de ocak ayında kapının çalınabileceği öğrenildi.

Öte yandan Vitor Pereira'nın bir de kanat bek istediği gelen haberler arasında. Arjantin'den River Plate'in 27 yaşındaki sol beki Fabrizio Angileri iddiası gelirken, listede başka adaylar da olduğu belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler