Fenerbahçe'den açıklama: "Kronikleşmiş problemler hala devam etmekte"
Editör: Arif Can Yıldız
Son Güncelleme /
Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi yayın organlarından gündeme dair dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Ayrıca Başkan Ali Koç'un yarın basın toplantısı düzenleyeceği aktarıldı.

Son 5 Haber

Belgesel çekimi esnasında eşi arayan Fatih Tekke'nin verdiği tepkiye beğeni yağıyor

Ester ile çıktığı tatil Mbappe'ye çok pahalıya patladı

Porto çok istedi, Deniz Gül "Bırakın gideyim" dedi

Trabzonspor'dan orta sahaya sürpriz isim! 19 yaşındaki Kenan Haroun transfer listesine girdi

Trabzonspor aradığı forveti buldu: Brady Manek imzayı attı!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
Fenerbahçe Spor Kulübü, Hatayspor'a karşı oynadıkları maçtan düzenlenen Yönetim Kurulu toplantısının ardından resmi yayın organlarından açıklama yayımladı.
Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:
"Ülke futbol dinamiklerinde camiamızı 2 Nisan 2024 tarihli Olağanüstü Genel Kurulu’na götüren süreç herkesin malumudur. O günden sonra Türkiye Futbol Federasyonu’nda yapısal birçok değişikliğe, başkan ve yönetiminin yenilenmesine, Merkez Hakem Kurulu’nun ve Süper Ligde maç yöneten birçok hakemin değiştiğine şahit olduk. Buna rağmen kronikleşmiş problemler hala devam etmekte olup, bu durum saha içerisindeki adaletin sağlanamadığını net şekilde göstermektedir.
Kamuoyu ile paylaşıldığı haliyle birinci önceliğinin “Türk futboluna adaleti getirmek” olduğunu ifade eden TFF’nin, kronikleşmiş bu sorunlar ile ilgili atacağı adımların takipçisi olmaya devam edeceğiz.
Türkiye Kupası kararı yarın açıklanacak
Bugün gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantımızın gündemi doğrultusunda; 2 Nisan 2024 tarihinden itibaren Türk futbolunda yaşanan gelişmeler, Türkiye Kupası’na katılıp-katılmama konusundaki pozisyonumuz ile birlikte devre arasında Futbol Takımımızın transfer planlamaları ve son dönemde stadımızda yaşananlar hakkında, Başkanımız Ali Y. Koç tarafından 8 Ocak 2025 tarihinde saat 17.00’de açıklama yapılacaktır."