Fenerbahçeli Serdar Dursun, Schalke 04'e transfer oluyor

Ali Bozkurt
09.11.2022 - 08:40 | Son Güncellenme: 09.11.2022 - 08:47

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen Serdar Dursun, Alman devi Schale 04 ile transfer görüşmelerine başladı. Golcü oyuncu transfer oluyor. Detaylar...

Fenerbahçeli Serdar Dursun, Schalke 04'e transfer oluyor

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan golcü oyuncu Serdar Dursun, kulüp aramaya devam ederken Alman devi Schalke ile görüşmelere başladı. Dursun'un Alman ekibiyle ara transfer dönemi için görüşmelerini sürdürdüğü iddia edildi. İşte detaylar...

Anlaşma sağlanmak üzere

Almanya basını Derwesten'in haberine göre Jorge Jesus'un gelmesiyle beraber takımda fazla forma şansı bulamayan Serdar Dursun, Almanya devi Scahlke 04 ile anlaşmak üzere. Dursun, anlaşma sağladığı takdirde devre arasında transferi gerçekleşecek.

Kenan Karaman'a rakip olacak

Almanya ekibinin üç santrforu Simon Terodde, Sebastian Polter ve Kenan Karaman'ın toplamda 15 maçta 3 gol atmasıyla yeni sezona kötü bir başlangıç yapan Schalke, 6 puanla ligin dibine demir atmış durumda.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den yeni teklif! İşte alacağı ücret
Habere Git

Bonservisi belli oldu

Alman haber sitesi'nin haberini derleyen Sabah'ın verdiği bilgilere göre,  Amine Harit transferinden 5 milyon Euro bonservis bedeli kazanan Schalke'nin Serdar Dursun için bu parayı gözden çıkardığını iddia etti.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile 33 maça çıkan Serdar Dursun, 15 gole imza atarak takımının en skorer ismiydi.

Senin için hazırladığımız haberler