Fenerbahçe'den Arda Güler planı! Ali Koç ve Branco devrede

09.10.2024 - 19:27 | Son Güncellenme: 09.10.2024 - 19:37

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Sportif Direktör Mario Branco, Real Madrid forması giyen genç yıldız Arda Güler'in transferi için devreye girecek. Detaylar.

Fenerbahçe'den Arda Güler planı! Ali Koç ve Branco devrede

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe, yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerle dikkat çekti. Sarı-Lacivertli takım, ara transfer dönemi çalışmalarına da başladı.

İspanyollardan Arda Güler iddiası

İspanyol basını, Fenerbahçe'nin transfer çalışmaları kapsamında genç yıldız Arda Güler'i tekrar kadroya katmak için girişimlerde bulunacağını iddia etti.

AS'ta yer alan habere göre Temmuz 2023'te 20 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, tekrar Sarı-Lacivertli formayı giyebilir.

Ara transfer döneminin hedefi Arda Güler

Haberde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Sportif Direktör Mario Branco'nun Arda Güler'i ara transfer döneminin hedefi olarak belirlediği kaydedildi.

Ali Koç Arda Güler ile Branco Real ile görüşecek

Branco, Arda Güler'in geri dönmesi için Real Madrid ile görüşmelere hazırlanıyor. Başkan Ali Koç ise Arda Güler ile bir araya gelecek.

Mourinho istiyor

Fenerbahçe'nin sezon başında takımın başına getirdiği dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho, kadroda Arda Güler'i görmek istiyor. Başarılı çalıştırıcı, yönetimden Arda Güler'i talep etti.

Real ağır şartlar talep etmezse transferin önü açık

Fenerbahçe ile Real Madrid arasındaki görüşmelerde İspanyolların ağır taleplerde bulunmaması ve Arda Güler'in maaşının tamamının karşılanması durumunda kiralık transferin önünün açılabileceği belirtildi.

Arda Güler'in bu sezonki performansı

Bu sezon Real Madrid formasıyla 10 resmi müsabakada 291 dakika süre alan milli futbolcu henüz gol ya da asist kaydedemedi. Arda Güler, Transfermarkt verilerine göre 1 yılda piyasa değerini 3 katına çıkararak, 45 milyon Euro'ya ulaştı.

Senin için hazırladığımız haberler