Stefano Lavarini, Vero Volley'de!

İsa Kethüda
17.06.2024 - 17:42 | Son Güncellenme: 17.06.2024 - 17:49

Transfer haberleri. 2023-24 sezonunda Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'nı çalıştıran Stefano Lavarini'nin yeni takımı resmen belli oldu. Detaylar.

Stefano Lavarini, Vero Volley'de!

AJANSSPOR-HABER

2023-24 sezonunda Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı ile hem AXA Sigorta Kupa Voley hem de Sultanlar Ligi şampiyonluğu sevinci yaşayan ve takımdan ayrılan başantrenör Stefano Lavarini'nin yeni takımı belli oldu.

Vero Volley Milano ile anlaştı

İtalya Kadın Voleybol Ligi ekiplerinden Vero Volley Milano, İtalyan başantrenör Stefano Lavarini ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. 

Kulüpten yapılan duyuruda, "Stefano Lavarini, Vero Volley Milano'nun yeni koçu: hoş geldin koç!" denildi.

"Voleybolumuzdaki en önemli kulüplerden biri"

İmza sonrası bir açıklama yapan Lavarini, "Yeni deneyimler kazanmamı sağlayan Türkiye şampiyonasında tatmin edici bir dönemin ardından İtalya'ya dönüyorum. Vero Volley Konsorsiyumu sayesinde şampiyonamızda yarışma fırsatına sahip olacağım. Voleybolumuzdaki en önemli kulüplerden birinin parçası olmak çok heyecan verici. Kuşkusuz son yıllarda Vero Volley sürekli bir büyüme gösterdi ve en yüksek hedefler için oynamaya başladı.

"Tüm yarışmalarda en iyiler arasında yer alacağız"

Rekabetçi bir grupla ve üst düzey sporcularla çalışabileceğime inanıyorum ancak her zaman olduğu gibi bireylerden ziyade takımın fark yaratması gerekecek, bu nedenle oyuncularla, personelle ve kulüple birlikte çalışarak bunu kanıtlayacağız. Katılacağımız, çok sayıda ve önemli olacak tüm yarışmalarda en iyiler arasında yer alacağız" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler