Arina Fedorovtseva Fenerbahçe'den ayrıldı, yeni takımını duyurdu!

Özgür Koç
09.05.2024 - 13:19 | Son Güncellenme: 09.05.2024 - 13:32

Sezon çitfe kupayla kapatan Fenerbahçe Opet'te 20 yaşındaki Rus oyuncu Arina Fedorovtseva ile yollar ayrıldı. Yıldız voleybolcu, yeni takımını da duyurdu. İşte detaylar...

Arina Fedorovtseva Fenerbahçe'den ayrıldı, yeni takımını duyurdu!

AJANSSPOR - HABER

Sultanlar Ligi'nde sezonu lig ve kupa şampiyonluğu ile taçlandıran Fenerbahçe Opet'te yıldız oyuncu Arina Fedorovtseva ile takımdan ayrıldı. Rus smaçör transferde ise sürpriz bir imza attı.

Vargas döndü, Fedorovtseva ayrıldı

Arina Fedorovtseva'nın sarı lacivertli kulüpten ayrılma nedenin, geçtiğimiz sezonun ilk yarısını çin ekibi Tianjin'da ikinci yarısını ise Fenerbahçe'de geçiren milli smaçör Melissa Vargas'ın bu sezonun tamamında sarı lacivertli formayı giyecek olması olduğu ileri sürülmüştü. İki oyuncu Arina Fedorovtseva ile Melissa Vargas smaçör pozisyonunda oynuyor.  

Transferde ters köşe yaptı

Rus smaçör Arina Fedorovtseva'nın yeni sezon için Çin Ligi ekiplerinden Tianjin ile anlaştığı haberleri basına yansımıştı. Ancak Rus voleybolcu, son şampiyon Tianjin'in finaldeki rakibi Shanghai ile sözleşme imzaladı.

Arina Fedorovtseva Çin ekiplerinden Shanghai ile anlaştığını yaptığı paylayımla duyurdu. Fedorovtseva yaptığı paylaşımda, "Merhaba benim adım Arina Fedorovtseva. Gelecek sezon Shanghai'da forma giyeceğimi duyurduğum için çok mutluyum. Eminim iyi bir Voleybol ve tutku göstereceğiz yakında görüşürüz." ifadelerini kullandı.

 

 

Senin için hazırladığımız haberler