Fenerbahçeli eski kaleci Berke Özer Portimonense'den ayrılıyor

Feride Kara
17.12.2022 - 16:34 | Son Güncellenme: 17.12.2022 - 16:59

Fenerbahçe ile yollarını Avrupa'da forma giymek için ayıran genç kaleci Berke Özer Portekiz kulubü Portimonense'de aradığını bulamadı ve Türkiye'ye dönme kararı aldı

Fenerbahçeli eski kaleci Berke Özer Portimonense'den ayrılıyor

Fenerbahçe ile geçtiğimiz sezon sonunda sözleşme yenilemeyen Berke Özer Portekiz kulübü Portimonense'ye transfer olmuştu. Ancak işler Özer için iyi gitmedi. 

Türkiye'ye dönecek

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Berke Özer Türkiye'ye dönme kararı aldı. Özer eylül ayı başında Portimonense ile 4 yıllık kontrat yaptı. Portekiz'de forma şansı bulmakta zorlanan genç kaleci gözünü tekrar Türkiye'ye çevirdi. 

Altınordu'dan transfer oldu

2018-19 sezonu başında 2,5 milyon euro karşılığında Altınordu'dan Fenerbahçe'ye gelen Berke Özer başkan Ali Koç'un ilk transferlerinden biriydi. Bir sezon sonra 2 yıllığına Westerlo'ya kiralanan Berke Özer sezon sonunda biten sözleşmesini Fenerbahçe'nin isteğine rağmen uzatmadı. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Trabzonspor'a şans tanımadı!
Habere Git

Sadece iki maça çıktı

Yeni takımı Portimonense ile iki maça çıkan Berke Özer kalesinde 4 gol gördü. Fenerbahçe kariyerine ise 20 maçta forma giyen Özer 20 golü kalesinde görürken 6 maçta ise gol yemedi.

Galatasaray'ın listesinde

Öte yandan Galatasaray'da Fernando Muslera'nın yükselen yaşı ve Okan Kocuk'un da yetersiz performansı sonrası yerli file-bekçisi arayışlarına başlarken transfer listesinde Berke Özer'in ismi geçiyor. 

Muslera'ya rakip oldu

Berke Özer, geçtiğimiz sezon Nef Stadı'nda oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde sarı-lacivertlilerin kalesini korumuş ve Fernando Muslera'nın rakibi olmuştu. Galatasaray kale için Doğan Alemdar ve Bilal Beyazıt'ın transferini de düşünüyor. 

Senin için hazırladığımız haberler