Fenerbahçe’den basına ters köşe! Önce Serdar Dursun şimdi de Vitor Pereira…

02.07.2021 - 20:08 | Son Güncellenme: 02.07.2021 - 20:40

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine Vitor Pereira getirildi. 30'a yakın ismin geçtiği koltuk için Pereira "sır" gibi saklandı. İşte detaylar...

Fenerbahçe’den basına ters köşe! Önce Serdar Dursun şimdi de Vitor Pereira…

AJANSSPOR - HABER

 

Fenerbahçe'de Ali Koç yönetimi, son bir aydır devam eden teknik direktörlük tartışmalarına son noktayı koydu. Emre Belözoğlu takımdan ayrıldı ayrılalı tam 33 gündür yeni teknik direktör adayları haberleştiriliyordu. Ali Koç, tıpkı Serdar Dursun transferinde olduğu gibi Vitor Pereira'yla da sessiz sedasız anlaşmaya vardı. 

Resmi açıklama geldi

Fenerbahçe'nin resmi internet adresinde Pereira'ya yönelik yapılan paylaşımda: "Kulübümüz, 2015-2016 sezonunda Futbol A Takımımızı çalıştıran Vitor Pereira ile yeniden anlaştı. Kariyerinde 5’i lig şampiyonluğu olmak üzere toplam 8 kupa olan, son olarak Çin’in Shanghai Port FC (eski adıyla Shanghai SIPG) takımını çalıştıran Portekizli teknik direktör Vitor Pereira; ikinci kez Fenerbahçemizin başına geçti." ifadelerine yer verildi. 

Serdar Dursun transferinde prova yapıldı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, olağan seçimli genel kuruldan önce konuk olduğu bir televizyon kanalında Serdar Dursun transferini şu sözlerle anlattı:

 

"Serdar Dursun tam anlamıyla bir fırsat transferiydi. Önünüze geldiği an transfer etmeniz lazım. Biz de öyle yaptık. Oyuncuyla görüşen, konuşan hatta teklif yapan kulüpler dahi vardı. Biz bu transferi haftalar önce bitirmiştik.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe teknik direktörünü açıkladı! 'Yarım kalan hikaye mutlu sona kavuşacak'
Habere Git

Vitor Pereira'da ser verildi sır verilmedi

Fenerbahçe yönetimi, "ser verip sır vermemek" atasözünü hakkıyla yerine getirecek ikinci bir hamleyi Vitor Pereira'yla gerçekleştirdi. Nitekim, son bir aydır basında iddia edilen isimler arasında Pereira yoktu. İşte, son bir aydır Fenerbahçe'yle anılan teknik direktör adaylarının tam listesi:

 

  1. Marcelo Bielsa
  2. Igor Angelovski
  3. Paulo Fonseca
  4. Nuno Espirito Santo
  5. Nenad Bjelica
  6. Zlatko Dalic
  7. Rafa Benitez
  8. Marco Silva
  9. Antonio Conte
  10. Slaven Bilic
  11. Joachim Löw
  12. Lucien Favre
  13. Ralf Rangnick
  14. Paulo Sousa
  15. Villas-Boas
  16. Christoph Daum
  17. Lucescu
  18. Schmidt
  19. Abel Ferreira
  20. Arsene Wenger
  21. Andrea Pirlo
  22. Francesco Farioli
  23. Patrick Vieira
  24. Vladimir Petkovic

"Dalic benim çok büyük bir arzumdu..."

Yine başkanlık seçimlerinden önce basın mensuplarıyla bir araya gelen Ali Koç, Hırvat antrenör Zlatko Dalic için: "Dalic benim çok büyük bir arzumdu. Geçen sezon çok güzel bir rapor hazırladı bize. 40-45 sayfalık. Karakteristik özellikleri bana çok uyuyordu. Turnuva bir sene ertelenince olmadı. Ama bu dönemde hiç konuşmadık." ifadelerini kullanmıştı.

 

Başkan Koç, Lucien Favre sorusunaysa: "Favre ile bir görüşmemiz olmadı. Favre’nin kendisiyle... Favre’yi temsil eden bir kişiyle görüşmemiz oldu" cevabını vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler