Fenerbahçe'den beklenen Süper Kupa başvurusu geldi!

Burak Alaca
20.03.2024 - 19:35 | Son Güncellenme: 20.03.2024 - 19:52

7 Nisan'da oynanması planlanan Turkcell Süper Kupa için Fenerbahçe'den beklenen erteleme talebi geldi. İşte Sarı-Lacivertliler'in istediği tarih...

Fenerbahçe'den beklenen Süper Kupa başvurusu geldi!

AJANSSPOR - HABER

7 Nisan'da Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe ve Süper Lig şampiyonu Galatasaray arasında Şanlıurfa'da oynanması planlanan Turkcell Süper Kupa'nın ertelenmesi için Sarı-Lacivertliler'den bir erteleme talebi geldi.

Fenerbahçe Süper Kupa'yı Mayıs'ta oynamak istiyor

11 Nisan'da UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde Atina deplasmanında Yunan ekibi Olympiakos ile karşılaşacak Fenerbahçe bu maçı gerekçe göstererek Süper Kupa'nın mayıs ayında oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu'na talebini iletti.

Olympiakos'un lig maçı ertelendi

Öte yandan Yunanistan Futbol Federasyonu, Olympiakos'un 14 Nisan'da Şampiyonluk Turu'nda oynayacağı Paok maçını kura günü ertelemişti.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası olaylara karışan 5 taraftar tutuklandı
Habere Git

“Süper Kupa finalini 7 Nisan'da oynayacağız.”

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in dün yaptığı açıklamalar esnasında kullandığı "Süper Kupa finalini 7 Nisan'da oynayacağız." ifadeleri Fenerbahçe'nin talebini reddeceği yönünde yorumlanmıştı.

Suudi Arabistan'da büyük fiyasko!

İlk olarak 29 Aralık'ta Suudi Arabistan'ın Riyadh kentinde oynanması planlanan Süper Kupa; Suudi hükümetinin Atatürk karşıtı tutumu nedeniyle oynanmamış, takımlar sahaya çıkmayı reddetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler