Tadic'i Beşiktaş'ın Elinden Alan Fenerbahçe, Lyanco İçin Harekete Geçti

Akın Ungan
17.07.2023 - 00:06 | Son Güncellenme: 17.07.2023 - 00:13

Beşiktaş ile görüşmelerini sürdüren Dusan Tadic'i kadrosuna katan Fenerbahçe, Siyah-Beyazlılar'ın listesindeki Lyanco için harekete geçti. İşte detaylar.

Tadic'i Beşiktaş'ın Elinden Alan Fenerbahçe, Lyanco İçin Harekete Geçti

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Daha önce Beşiktaş'ın görüşmelerini sürdürdüğü Dusan Tadic'i kadrosuna katan Sarı-Lacivertliler, Kara Kartal'ın listesinde bulunan bir futbolcu için daha harekete geçti.

Lyanco için düğmeye basıldı

DHA'nın haberine göre Ali Koç yönetimi, Beşiktaş'ın da transfer gündeminde yer alan Lyanco için düğmeye bastı. Siyah-Beyazlılar iki günde bir şok daha yaşadı.

Anlaşma yakın! Resmi açıklama bekleniyor

Fenerbahçe'nin Southampton forması giyen Brezilyalı savunmacı ile anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi. Son detayların görüşülmesinin ardından resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Beşiktaş'a gönderme! Ali Cabbarlı açıklama
Habere Git

Kartal'ın gözdesi Tadic'i Fenerbahçe kaptı

Hollanda Ligi ekiplerinden Ajax'ta forma giyen Dusan Tadic, efsanesi olduğu kulübe veda etti. Kendisine gelen teklifleri değerlendiren Sırp yıldızın masasında Beşiktaş'ın da transfer teklifi duruyordu. Siyah-Beyazlılar'ın çok istediği futbolcu, Fenerbahçe'nin devreye girmesi ile Sarı-Lacivertliler'e imza attı.

Beşiktaş taraftarından yönetime tepki

Geçtiğimiz gün transfer görüşmelerini yürüttüğü Halil Dervişoğlu'nu Galatasaray'a, Dusan Tadic'i ise Fenerbahçe'ye kaptıran Beşiktaş yönetimine taraftar büyük tepki gösterdi. Siyah-Beyazlı taraftar, bugün stat önünde toplanarak "Yönetim istifa" tezahüratları yaptı.

Lyanco'nun performansı

Lyanco, 2022-2023 sezonunda Southampton ile 21 tanesi Premier Lig olmak üzere 30 maça çıktı. 26 yaşındaki stoper bu karşılaşmalarda 1 gol ve 2 asist katkısı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler