Fenerbahçe'den Beşiktaş'a Gönderme! Tadic'i "Ali Cabbar" Şarkısı ile Paylaştı

Akın Ungan
16.07.2023 - 22:31 | Son Güncellenme: 16.07.2023 - 22:39

Fenerbahçe, yıldız futbolcu Dusan Tadic'in transfer videosunu Emir Can İğrek'in popüler şarkısı "Ali Cabbar" ile paylaştı. Bu şarkı, Beşiktaş'a gönderme olarak yorumlandı.

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a Gönderme! Tadic'i "Ali Cabbar" Şarkısı ile Paylaştı

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon hazırklıkları kapsamında transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, kadrosunu Dusan Tadic ile güçlendirdi. Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş'ın gündeminde yer alan futbolcuyu sürpriz bir hamle ile renklerine bağladı.

Beşiktaş görüşüyordu, Fenerbahçe kaptı

Hollanda Ligi ekiplerinden Ajax'ta forma giyen Dusan Tadic, efsanesi olduğu kulübe veda etti. Kendisine gelen teklifleri değerlendiren Sırp yıldızın masasında Beşiktaş'ın da transfer teklifi duruyordu. Siyah-Beyazlılar'ın çok istediği futbolcu, Fenerbahçe'nin devreye girmesi ile Sarı-Lacivertliler'e imza attı.

Beşiktaş taraftarı, yönetimi istifaya çağırdı

Geçtiğimiz gün transfer görüşmelerini yürüttüğü Halil Dervişoğlu'nu Galatasaray'a, Dusan Tadic'i ise Fenerbahçe'ye kaptıran Beşiktaş yönetimine taraftar büyük tepki gösterdi. Siyah-Beyazlı taraftar, bugün stat önünde toplanarak "Yönetim istifa" tezahüratları yaptı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe transferi KAP'a bildirdi! İşte Tadic'in kazanacağı ücret
Habere Git

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a Ali Cabbarlı gönderme

Fenerbahçe, Dusan Tadic transferini açıkladığı videoda ezeli rakibi Beşiktaş'a göndermede bulundu. Sarı-Lacivertli kulüp, sosyal medyadan Tadic on fire etiketi ile paylaştığı videonun başına Emir Can İğrek'in seslendirdiği son zamanların popüler olan şarkısı Ali Cabbar'ın müziğini ekledi.

Tadic'ten inanılmaz istatistik

2018 yılında Southampton'dan 13.7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Ajax'a transfer olan Dusan Tadic, geride bıraktığımız sezonda toplam 47 maça çıktı. 34 yaşındaki sol kanat, 13 kez rakip fileleri havalandırırken, 21 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

İlgini Çekebilir
Koç ile Zaha Londra'da buluştu! Transfer zirvesinin detayları...
Habere Git

Öte yandan Dusan Tadic son 5 sezonda inanılmaz bir istatistiğe de imza attı. Tadic, 105 gol atarken, 105 de asiste adını yazdırdı.

Senin için hazırladığımız haberler