Fenerbahçe'den Beşiktaş'a sert yanıt: Yalan, iftira...

25.04.2021 - 16:37 | Son Güncellenme: 25.04.2021 - 20:02

Fenerbahçe yöneticisi Metin Sipahioğlu, Beşiktaş yöneticisi Emre Kocadağ'a yanıt verdi. Sarı-lacivertli yönetici, Kocadağ'ın açıklamalarını iftira olarak değerlendirdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a sert yanıt: Yalan, iftira...

AJANSSPOR-HABER 

Fenerbahçe’de sezon başında Kasımpaşa’dan bedelsiz transfer edilen Mame Thiam ile ilgili son dönemde farklı iddialar ortaya atıldı. İddialara göre Fenerbahçe şampiyon olursa Kasımpaşa’ya 2.5 milyon Euro ödeyecek.

Sipahioğlu sosyal medyadan açıklama yaptı

Mame Thiam konusu ile ilgili Fenerbahçe’nin iletişimden sorumlu yöneticisi Metin Sipahioğlu kendi sosyal medya hesabından sert yanıt verdi.

Sipahioğlu, “Sezon başından beri, başarı için her yol mübah diyerek, sürekli yalan algılar üretip tetikçileri üzerinden bunları yaymaya çalışanların son yalanı; şampiyon olursak Thiam için eski kulübüne bonus ödeyeceğimiz iddiaları her zaman olduğu gibi tamamen iftira yalan ve gerçek dışıdır.” ifadelerini kullandı.

Sezon içinde ortaya atılan iddialardan örnekler veren Sipahioğlu, “Tıpkı derbi maçı hakeminin Başkanımızın şirketinde çalıştığı iddiası gibi. Tıpkı İrfan Can için şampiyonluk bonusu ödeyeceğimiz iddiası gibi. Tıpkı bizle hiç ilgisi olmayan Demba Ba konusunda iftira atmaya çalışmaları gibi. Tıpkı Kemal Ademi için yaymaya çalıştıkları iftira gibi.” dedi.

Beşiktaş yöneticisi Emre Kocadağ’a da göndermede bulunan Metin Sipahioğlu, “Fenerbahçe, 15 haftadır penaltı alamayan, sürekli hakem hatalarına maruz kalan şekilde, rakiplerin penaltıları, gollerinde görülemeyen eller ortadayken; tertemiz şampiyonluk yürüyüşünü sonuna kadar sürdürecektir. Bu iftiracıların bayram arefe hesaplarının takdiri ise kamuoyunun..” diyerek sözlerini tamamladı.

"Hakemin Fenerbahçeli şirketlerde çalıştığı söyleniyor" demişti

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, ligin ilk yarısında 4-3 kazandıkları Fenerbahçe maçından önce hakem Tugay Kaan Numanoğlu ile ilgili, "Fenerbahçeli şirketlerde çalıştığı söyleniyor" ifadesini kullanmıştı. Ancak; bu iddia daha sonra yalanlanmıştı.

Çebi'nin Demba Ba açıklaması

Beşiktaş Başkanı Çebi, geçen hafta yaptığı basın toplantısında sorulan soru üzerine Başakşehir ile yollarını ayıran Demba Ba için şöyle konuşmuştu:

“Demba Ba’yı iyi tanıyorum ve Beşiktaş’a transferinde emeğim var. Kendisinin çok dürüst, onurlu ve başarılı futbolcu olduğunu biliyorum. Hayatı boyunca da bu konularda titiz olduğunu biliyorum. Bu olay (sözleşmesinin fesh edilmesi) beni şaşırtmıştır. Ne olduğunu bilmiyorum. İlginç bir durum. Türk Futbolu’nda pek alışılagelmiş bir olay değil. Dolayısıyla Demba Ba varsa bir şey söyler. Yoksa da yok olduğunu söylemesi lazım. Camiaları zan altında bırakmamak gerekir.”

Çebi'nin Demba Ba'nın menajerini arayıp  durumla ilgili bilgi aldığı da basına yansımıştı.

Bayram-arife açıklaması

Sipahioğlu'nun yanıt verdiği diğer açıklama ise Beşiktaş yöneticisi Emre Kocadağ'ın Kayserispor karşılaşması sonrası sözlerine oldu. Kocadağ, "Bir şekilde ittire ittire arifeyi gördüler ama bayramı göstermeyiz. Beşiktaş çifte bayram kutlayacak bu sene. Beşiktaşlılar buna inanmaya devam etsinler” demişti.

Senin için hazırladığımız haberler