Fenerbahçe'den Beşiktaş'a suçlama! 'Rakiplere transfer teklifi yaptınız'

29.04.2021 - 00:38 | Son Güncellenme: 29.04.2021 - 08:55

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Süper Lig'de şampiyonluk yarışı verdikleri Beşiktaş'ı sert sözlerle topa tuttu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a suçlama! 'Rakiplere transfer teklifi yaptınız'

AJANSSPOR-HABER

 

Süper Lig'de son haftalara gelinip şampiyonluk yarışının tansiyonu yükseldikçe yöneticiler arasındaki polemikler de hız kesmiyor. Son olarak Fenerbahçe cephesinden Beşiktaş'a yönelik sert açıklamalar geldi.  

Baki: Herkes Beşiktaş'a karşıymış

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, A Spor’a konuşarak, “Yapılan açıklamaları hayretler içerisinde izliyoruz. Herkes onlara karşıymış. Yarın Alanyaspor nasıl bizi yenmek için çıkıyorsa, Rizespor ve Hatayspor da öyle olacak. Anlam veremiyoruz bu açıklamalara” dedi.

'Rakibe transfer teklifi ucuz siyaset'

Baki sözlerini şöyle sürdürdü: “Hem eski alışkanlıklarımızdan kurtulmamız lazım diyorsunuz, hem de lig bitmeden rakiplerimizin futbolcularına transfer teklifi yapıyorsunuz. Türk futbolunun içinde olan herkes bilir ki Fenerbahçe en çok bu işlere dikkat eden kulüptür. Biz hiçbir futbolcuya başkanla görüşmeden teklif yapmayız. Çocukları etkilemek için teklif götürmek gibi ucuz siyasetlere girmeyiz." 

'Hakemler son 5 maçı kulak tıkayıp yönetsin'

“Bu açıklamaların tek amacı hakemleri baskı altına almak” diyen Fenerbahçe yöneticisi, “Kasıtlı pompalanan haberler ve rakiplerden gelmeyen yalanlamalar çok düşündürücü. Bundan sonraki beklentimiz son 5 maçta hakemlerin kulaklarını tıkayıp kalan maçları en adil şekilde tamamlamaları” ifadelerini kuklandı.

Senin için hazırladığımız haberler