Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer önerisi

05.10.2020 - 11:29 | Son Güncellenme: 05.10.2020 - 11:29

Transferin hızlı takımlarından Fenerbahçe, Beşiktaş'a Garry Rodrigues ve Serdar Aziz'i önerdi. İşte transferin detayları...

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer önerisi

Transfer döneminin bitmesine saatler kala kulüpler arasında görüşmeler devam ediyor.

Transferin hızlı takımlarından Fenerbahçe son günün hareketli takımlarından. Ancak sarı lacivertli takım yaptığı transferlerin yanında bir taraftan da kadroda düşünülmeyen oyuncularla yollarını ayırmak istiyor.

Skor'un haberine göre; Fenerbahçe, savunma oyuncusu Serdar Aziz ve kanat futbolcusu Garry Rodrigues'i Beşiktaş'a önerdi.

Serdar Aziz indirime gidecek mi?

Serdar, Beşiktaş’a gitmek için şartlarını sundu. Oyuncu 6 milyon TL’lik alacağını isterken, ayrıca bu sezon alacağı 11.9 milyon TL’lik yıllık ücretinde indirime gitmeden siyah-beyazlılara imza atmak istiyor.

Oyuncuların alacaklarının kulüpler tarafından nasıl paylaşılacağı konuşuluyor. Anlaşma olursa iki oyuncu da Beşiktaş forması giyebilir.

Serdar Aziz'in performansı

Daha önce kariyerinde Bursaspor ve Galatasaray formaları da giyen Serdar Aziz geçtiğimiz sezon sarı lacivert forma ile 23 resmi maça çıktı ve 4 gol attı.

Garry Rodrigues'in performansı

PAOK, Galatasaray, Elche gibi takımların da formasını giyen Cape Verdeli hücum oyuncusu Garry Rodrigues ise 29 maça çıkarken 4 gol atıp 6 da asist yaptı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler