Fenerbahçe'de Erol Bilecik'ten Beşiktaş'a Vergi Göndermesi!

Akın Ungan
04.06.2022 - 12:37 | Son Güncellenme: 04.06.2022 - 13:46

Fenerbahçe 2019 yılında 169 milyon TL vergi ödediğini açıkladı. Başkanvekili Erol Bilecik, devletten vergi için indirim talep etmediğini belirterek Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye gönderme yaptı.

Fenerbahçe'de Erol Bilecik'ten Beşiktaş'a Vergi Göndermesi!

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Olağan Mali Kurulu'nda sarı lacivertli kulübün 2019 yılında 160 milyon TL vergi ödediği açıklandı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin vergi borcunu düşürdüğünü söylemesini hatırlatan sarı lacivertli taraftarlar devletin adil rekabeti önlediği yorumunu yaptı.

Sporcu ve tedarikçilerin alacağı yok!

Fenerbahçe Başkanvekili Erol Bilecik, kulübün maddi durumuyla ilgili yaptığı bilgilendirmede sarı lacivertlilerin sporcular ve tedarikçilere hiç borcu olmadığını söyledi.

Fenerbahçe 169 milyon TL vergi ödedi

Vergi meselesine de değinen Bilecik, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye gönderme yaptı. Erol Bilecik, "2019 yılında 169 milyon Türk Lirası vergi ödemesi yaptık. Bunu yaparken de devletimizden herhangi bir indirim talep etmedik" dedi.

Çebi, "Yalvar yakar vergi borcunu indirdik" demişti

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlıların Mali Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada vergi borçlarını düşürdüklerini açıklamıştı. Çebi, "200 milyonluk vergi borçlarını, 16 milyon liraya indirdik. Ankara'ya git gel... Yalvardık, yakardık. Allah yapanlardan da razı olsun. Diğerlerine de yapıldı ama bizi hakikaten sevdiler ve gereğini de yaptılar" demişti.

Beşiktaş'tan Cem Küçük'e vergi yanıtı: Ayrıcalık uygulanmadı

TGRT'de yorum yapan Cem Küçük, Beşiktaş'ın vergi indirimiyle ilgili "Siyaset isterse Beşiktaş’ı bitirir" demiş, siyah beyazlılar bu yoruma sert tepki göstermişti. Beşiktaş'ın açıklamasında "Devletimizin ilgili kurumlarıyla her mükellefine gösterdiği duyarlılığın ve desteğin bir örneği olarak hiçbir ayrıcalık olmadan tarafımıza uyguladığı vergi indirimini alışık oldukları üsluplarıyla el koyma hadsizliğine vardıracak kadar akıl tutulması yaşayan bu kişi için 'askıda akıl' kampanyası başlatılmasıyla, bu sayede belki de doğru düşünebileceği bir aklın kendisine bulanması sağlanacak, böylece önce düşünmeyi sonra doğru düşünmeyi öğrenebilecektir" ifadesi kullanılmıştı.

İlgini Çekebilir
İsmail Kartal'a alkış ve tezahürat
Habere Git

Fenerbahçe taraftarı isyan etti

Fenerbahçe'nin 169 milyon TL vergi ödediğinin açıklanmasından sonra özellikle sosyal medyada sarı lacivertli taraftarlar isyan etti. Beşiktaş'ın düşürdüğü vergilerle transfer yaptığını belirten taraftarlar "Adil rekabete engel olunuyor" eleştirisi yaptı. Fenerbahçeli taraftarlar Galatasaray ve Trabzonspor'un da ödediği vergileri açıklamasını istedi.

Senin için hazırladığımız haberler